Et barns påvirkning af reklamer, med en positiv vinkel

Så er jeg færdiguddannet serviceøkonom😃

Puha så er jeg færdiguddannet og kan igen trække vejret og tænke på andet end at terpe pensum og opgave😃

Jeg har nok været en smule presset at være i nærheden af de sidste par uger, ungerne jublede i hvertfald; nu kan vi have legekammerater med hjem igen😂 Ikke fordi de ikke har måtte lege med deres venner herhjemme, vi har bare haft et udgangspunkt, at det ikke var her, men hos legekammerater, mens jeg læste..og det skal simpelthen findes i det, at vi har ikke et seperat værelse jeg kan lukke døren til og når ungerne kommer hjem, opstår der som regel altid småting der skal løses😉

Men igår blev jeg endelig færdig, som den næstsidste serviceøkonom i Esbjerg af det første kuld nogensinde, efter uddannelsen kom til byen i 2015.

jeg var self mega nervøs og har haft fokus andre steder pga begravelse og dåb lig op til eksamen. Men igår skulle jeg op 14.30. Theis tog sig en morfar mens jeg øvede min powerpoint på Emilies værelse. Ellers genopfriskede jeg lige forretningsudvikling og opgaven en sidste gang.

kl 13 kørte Theis mig ud på skolen, med et stop i netto efter Asti (min ynglings) da jeg kom ud på skolen var Pernille inde til eksamen og Anne skulle ind lige efter. Begge bestod og jeg sad og slappede af og lavede vejrtrækningsøvelse.. skolen bar tydeligt præg af eksamenstid, da der var tomt.

theis havde et ærinde imens, men var tilbage da jeg kom ud..

inde til eksamen gik fremlæggelsen godt og nailede den til lige 15 min. Derefter skulle vi snakke opgave og blev faktisk ikke spurgt ind til en masse andre teori. Men synes også jeg fik hevet nogle relevante tilføjelser ind.

det var faktisk kun mig og min vejleder, som snakkede. Synes selv det ping pongede skide godt.. censor sagde ikke noget, men bemærkede godt at hun sad og vingede en masse af. Til sidst blev hun spurgt om hun havde noget, og det havde hun ikke fordi vi havde vendt alt😃

Jeg blev hentet ind igen og fik at vide at jeg var bestået til et 10 tal og at opgaven var akademisk og jeg var kritisk over mine kilder osv..

ude for stod Theis med den smukkeste buket og asti klar.. jubiii🇩🇰😍❤️

Vi hentede unger og skulle lige sætte blomsterne af, og da vi kommer hjem, ligger der en lige så smuk buket og en bøtte lakrids fra mine svigerforældre❤️

Vi rundede dagen af med et tidligt måltid på dronningen og derefter i bio for at se transformers, hvor den yngste faldt i søvn på tværs af sæderne😂

img_6201 img_6209 img_6211 img_6220 img_6222

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et barns påvirkning af reklamer, med en positiv vinkel