De små glæder, der spreder smil....

Et barns påvirkning af reklamer, med en positiv vinkel

Alle os med børn synes jo at lige præcis ens eget barn er dejlig, smuk, sød, fantastisk, dygtig og listen er uudtømmelig.
Børn lære også lynhurtigt og nogle gange for hurtigt med visse ting. Påvirkning via tv og det sociale netværk er voldsom stor og som voksen prøver man jo at guide sine børn og mange gange tale dem til fornuft, når de påvirkes af en dille eller noget helt ude i hampen..

For nogle uger siden, fablede mine unger om et eller andet pive hjerte.. Jeg fangede ikke hvad de mente, så vi lod den være.. Men efter kort tid kom der en reklame på tv og begge unger løftede resolut hovederne og nærmest råbte i kor: Mor det er det der hjerte.. Og straks tænkte jeg at det var en ny dille eller legetøj, som var blevet flashed i skolegården..
Men nej, jeg blev meget forbavset over at se, at det var et pivehjerte, som Trygfonden havde lavet og som man gratis kunne bestille. Den gik i sin enkelthed ud på, at hvis man kunne få hjertet til at sige piv, kunne man redde liv.
Denne kampagne er så meget nede i børnehøjde og på et så fornuftigt niveau, at alle børn stort set kan være med..
1: Det bliver en leg for dem at få hjertet til at sige piv.
2: Det får en ide om hvad det vil sige at give hjertemassage
3: De får lært hvor de skal trykke

Der går noget tid før mine børn selv for lov at øve med en hjertestarter, måske først når de bliver voksne, så derfor er det her mega godt fundet på. Thumbs up til Trygfonden!!!

Så denne ene påvirkning fra reklamer, er så en jeg er 100% tilfreds med at børnene får…. Og jeg bestilte fluks en gratis på Trygfonden..

Jeg har selv været på førstehjælpskursus og fået bevis for at kunne bruge hjertestarter, dog er det nok ved at være på tide at få det genopfrisket… Jeg har haft brug for førstehjælp da jeg så en studerende i Aarhus står på hovedet ud over sin cykel, vi var heldigvis flere der reagerede hurtigt. Han var heldigvis ved bevidsthed, så det var mest psykologisk førstehjælp på engelsk, men vi kunne så også fortælle redderne i ambulancen, præcis hvad der var sket.. Mest mig, da jeg kørte lige bag ved ham på cyklen og så alt..

Da jeg var på det kursus, kunne man købe 1. hjælps udstyr og der faldt jeg over en god bog til børn, hvor alt er lavet som en tegneserie og historie børnene kan sætte sig ind i. Børnene synes det var meget spændende og vi har også læst i den siden hen.
Men tror den skal genopfriskes inden vores sommerferie… tænk nu hvis??????

piv red

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små glæder, der spreder smil....