Haveweekend

lær at skrive en ansøgning…

Lidt click bait sorry;-)

Det har været nogle hektiske dage siden i fredags. Vores have projekt, som sluttede med at jeg skadede min hånd. Restituering i mandags, så den så småt kunne komme til hægterne igen og fungere, dog med smerter ved gearskift i bilen og når jeg forsøgte at hækle lidt. øv osse.

Nå men det går bedre med den nu, heldigvis.

I tirsdags havde kæresten og jeg flere ærinder i Aarhus området. Jeg skulle blandt andet på et 3 timer kursus hos Anne Mette Wennerwald fra glad i job. Det var et kursus jeg selv havde fundet frem til og som lød til at være mere lærerigt end det jobcentret havde booket mig på.

Så det var med spænding jeg mødte op og jeg skulle lede længe efter lokalet, selv om det var lige foran mine øjne.. ha ha. Aarhus Business Collage var ikke lige det nemmeste at finde rundt på. Efter min mening manglede de seriøst skiltning osv. fra den indgang jeg kom ind af. Nå men jeg fandt det og vi kunne gå igang.

Jeg kan desværre ikke vise billeder derfra, da det jo er Anne Mettes materiale og skal jo hellere ikke afslører for meget fra undervisningen.

Men jeg synes det var rigtig godt. Jeg føler jeg kom derfra med en forståelse af, hvordan man skal skrive en ansøgning og afkode selve stillings-opslagene, ud fra måden de skrives på.

Jeg synes hun kom med nogle gode points og de var krydret med den erfaring hun har gjort sig. Mest af alt, så kan jeg da røbe at hun punkterede myten, om at man SKAL ringe til virksomheden og spørge til stillingen. De gange jeg har gjort det og efter at have sendt en, synes jeg selv, ok ansøgning, har det ikke givet pote at ringe. Det har ikke skaffet mig en samtale..!!!!

Kender du følelsen af at sidde med en stilling du vil søge, og den lyder helt vildt spændende og du kan sagtens håndtere de arbejdsopgaver, der er listet op. Og at du self. har kompetencerne til det også..

Men så kommer den der irriterende writers block, hvor jeg ihvertfald ikke ved, hvordan jeg skal starte og hvordan jeg kan skille mig ud fra mængden med det jeg skriver.

Men nu synes jeg, at jeg har fået noget mere putte i baggagen til min viden, og vil se om det kan hjælpe mig til en samtale 😉

tankeboble

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haveweekend