Jeg vil aldrig benytte mig af denne webshop igen.

Status på den gravide mave

Puha som tiden flyver!

jeg er dag officielt gået ind i 34. Uge (33+0) og maven er efterhånden ved at være tung nu. Der har ikke været så voldsom meget at berette , da det hele har forløbet problemfrit so fare. Hun vokser som hun skal og jeg holder mig inden for de anbefalet kilo, når man har lidt for meget på sidebenene.

Hun er en meget aktiv lille dame og selv om det nu er 13 år siden hendes storesøster kom til, så mindes jeg også at hun var sådan. Min indtil nu yngste, snart mellemste var anderledes rolig husker jeg. Og det passe sjovt nok også med hans sindelag. Han er ikke en voldsom og aktiv dreng, sådan som de kan være. Storesøster er noget mere aktiv og gang i den, så det passer hendes sind også til det niveau hun havde i maven.

Maven for 2 uger siden 31+0 på Marienlyst Strandhotel

Benjamins 9 år gamle vugge som har været i Slagelse og tilbage igen = nostalgi

Mavsen 32+6

De seneste uger er hun gået fra puf til at møve og mosle rundt, så vi har kærligt døbt hende for moslerøven. Min mand bliver vidst også lidt overrasket når han mærker og se hende bevæg sig rundt i maven. Havde forberedt ham på det, men tror det er svært at forstående til man ser det. Igår mens jeg facetimed med manden, gav hun mig lige sådan et los over venstre hofteskål, at jeg hylede op. Theis blev vidst lidt forskrækket😂🙈 Så nuet der sku ved at være kræfter bag bevægelserne.

En del rundt om os har været overrasket over hvorfor vi gør det her nu med at få en baby. Folk hentyder selvfølgelig til at jeg er 38 år og Theis er 34, men nok mest at mine 2 børn er 13 og 9 år. “Hvorfor vil I dog det igen”?

Hvorfor skulle vi ikke det? Vi havde simpelthen lyst og kærlighed nok til at ville have et fælles barn og jeg føler mig ikke for gammel til det endnu.

Jeg har altid sagt at hvis jeg fandt mr. Right og han ingen børn havde, så var jeg åbenfor en mere, måske 2 afhængig af situationen. Og voila det blev sådan med begge dele 😉

Min grænse har altid været ved de 40 år i forhold til børn. I hvertfald i forhold til at stoppe op og mærke efter om det der er for sent i forhold til alle vores andre planer.

vi har af samme grund heller ikke taget stilling til om vi skal have en mere ud over moslerøven.

Det må tiden vise. 😉

Men hul i hvad andre synes om at få en efternøler, så længe man selv kan stå inde for det valg man tager og de konsekvenser og muligheder det måtte bringe 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil aldrig benytte mig af denne webshop igen.