Glæde og sorg på samme tid

Status over 2018

Hold nu op hvor tiden er fløjet i år. Og jeg må sige at der er sket både vidunderlige ting, men også en meget træls ting, for nu at bruge en god jysk glose, som overskygger meget for mig i år.

Alle de ting sommer sket i år, har også gjort at min blog har ligget lidt stille. Jeg får stadigvæk ikke hæklet så meget som jeg gerne ville og skrevet om opskrifter og produktion. Men håber at 2019 kan give plads til det.

Året startede træls, da jeg stadig var uden job. Men heldigvis vendte lykke for mig og jeg landede et drømmejob hos Maersk Training. Desværre kun et vikariat, men det har åbnet en hel ny verden som jeg ikke kendte til. Det er jo self også en af årsagerne til at jeg ikke få hæklet nær så meget, da arbejdet tager meget af min tid 🤪😎 he he. Det var ikke kun mig som fik nyt job, det gjorde gemalen også. Et rigtigt spændende job, som foregår i udlandet. Det gør jo også at jeg arbejder for 2 i vores lille hjem, når han er ude. Mange spørg om det ikke er hårdt, når han kun er hjemme i den korte tid, som han er. Jo helt sikkert, savnet er kæmpe stort for os alle, men det vigtigste er trods alt at han er glad og kan lide sit  arbejde. Han var simpelthen kørt surt i det gamle job efter 6 år, og det er heller ikke sjovt at stå på sidelinjen og iagttage. Med hans job åbner sig også nogle andre døre og giver nogle friheder, som på lang sigt er godt for os som familie. Mere om det en and en gang.

Så blev vi jo også gift i foråret. En fantastisk dejlig dag, som aldrig vil blive glemt. Jeg tror at alle hyggede sig, spiste godt og havde en fest. Det havde vi i hvertfald, så tak for det alle sammen.

Samtidig så var brylluppet jo også en milepæl, i forhold til at prøve at udvide familien. Jeg ville ikke rende og være gravid på min bryllupsdag, så jeg ikke kunne nyde maden og alkohol. Derfor havde vi aftalt at efter brylluppet, blev projekt baby skudt igang. Der var da også et lille bump på vejen inden det lykkes og der var det ekstrem hårdt at undvære Theis, når man bare gerne ville gemme sig hos ham. Men heldigvis lykkes det overraskende hurtigt efter brylluppet og vi ved nu at vi går og venter en lille pige😍 Den kommende far er ovenud lykkelig på hans jyde maner, fniiiis. De 2 store er også meget spændte på hvad hun er for en.

Nå men vi fik jo kun lov at være i vores hemlige babyboble i kort tid, for pludselig med kort varsel røg min elskede farmor i koma og døde desværre 6 dage efter. Det var godt nok svært at takle glæden over baby, samtidig med så stor en sorg. Det var så svært at stå med tåre i øjnene og fortælle hende at hun skulle være oldemor for 8. Gang uden at vide om hun kunne høre mig. Lægerne sagde hun ikke kunne høre det, for hjernen var helt ødelagt. Men hun havde nogle får dage hvor den ikke lammede side reagerede, når vi snakkede til hende. En clairvoyant jeg snakkede med efterfølgende, fortalte mig at hun godt kunne høre os og det trøster mig lidt. Det berømte halmstrå man griber efter i sådan en situation. Men vi fik sendt hende godt afsted og hendes lejlighed er nu afleveret. Stor tak til min onkel og hans kone, som tog styringen med det❤

Da dette skete sidst på året, har jeg også haft utrolig svært ved at finde min jule spirit frem. Fik pyntet lidt, men det har bare ikke helt været det samme. Min mand har gjort hvad han kunne med forkælelse og hjælp når han var hjemme, men det lykkedes kun halvt i år. Så håber det går bedre næste år, når vi har en lille i familie  at pusle om.

så man må sige det har været et voldsomt begivenhedsrigt år,  og jeg løber meget stærkt for at få enderne til at mødes. Og når jeg ser tilbage på det som nu, kan jeg måske godt forstå at der ikke har været ret meget tid til min hobby. Men håber lidt at jeg i min kommende barsel, kan få kikket på min lille virksomhedsdrøm, som hænger sammen med min store hobby😉 Men 2019 blevet helt sikkert et år, hvor jeg skal starte forfra pga af lillepigen. Og nej vi er ikke modige at vi gør det i vores, nok mest min alder, som mange siger.  Det er ren og skær af kærlighed til hinanden at vi har skabet dette lille væsen. Og vi tænker sku ikke over alderen. Det er bare et tal og man er kun så gammel som man føler sig. Og jeg føler mig stadig som en på 25 år.

og med de ord vil jeg ønske alle et godt nytår og husk nu at nyde hinanden, i ved ikke hvornår holdbarheden udløber!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæde og sorg på samme tid