lær at skrive en ansøgning...

Status på jobsøgning

Min jobsituation er desværre stadigvæk det samme som i sidste måned. Jobsøgende og nyuddannet med erhvervserfaring….

Må indrømme at den sidste uge har været lidt af en mavepuster. 4 afslag fordelt på 2 dage og så lige en igår aftes og en idag, så 6 afslag på 4 dage… Den er fandme hård at sluge…

Helt ærligt så fatter jeg det ikke… Jeg har erfaring og uddannelse. Det som oftest efterspørges.. Jeg er hårdtarbejdende, diplomatisk, enormt lærenem og hurtig opfattende og meget mere..

Jeg søger stillinger, som jeg kan bestride, både ud fra min erhvervserfaring, men også ud fra min nye uddannelse. Jeg er ikke urealistisk;-)

Jeg søger bredt, både jobs magen til det jeg kommer fra, men også jobs der er nye og med spændende udfordringer, som er mulig at søge pga min uddannelse.

Når dette indlæg læses og inden folk begynder at komme med gode og velmenende forslag, så arbejder jeg allerede efter nærmest alle de gode råd der er blevet givet omkring jobsøgning.

Jeg har kontordag herhjemme, mens ungerne er i skole, hvor jeg leder efter jobs, læser interessante blogs og artikler, forsøger at blive klogere på flere af de ting der sker på Linkedin, har været på flere kurser osv.
Jeg har fået et par enkelt til at at læse mine ansøgninger igennem. Men for hvergang det er en ny, som er dygtig til det, så kommer der hver gang nye vinkler på og det gør mig bare mere skrup forvirret!

Men jeg sidder også med den følelse af, at jeg ikke vil forstyrre den samme person for mange gange, med gennemlæsning og rettelse af min ansøgning. Vedkommende har jo sin dagligdag selv og har ikke tid til at rette 3 ansøgninger for mig om ugen!!!

Det er jo min hovedpine at jeg er uden job, ikke den person som læser og retter for mig!

De seneste par dage har jeg gået og spekuleret over, hvad pokker andre gør med deres ansøgninger, når jeg ikke engang kan blive kaldt til en samtale omkring et job, hvor jeg har alle de faglige kompetencer og motivationen til det.

Er vi virkelig nået dertil hvor alle jobsøgende betaler en forfatter/skribent for at skrive deres ansøgninger?

For så kan jeg dælme godt forstå, at jeg ikke selv kan hamle op med det skrevne ord!!!!

Jeg synes hurtigere og oftere at jeg kommer ind perioder, hvor jeg bliver frustreret og får en kraftig følelse af mindreværdskomplekser. Og hvis jeg har det sådan, med mit uddannelsesniveau og + 15 års erhvervserfaring, tør jeg slet ikke tænke på hvilken kamp det er, for folk med mindre uddannelse og ingen erfaring.

Hvis der sidder nogle som har læst dette indlæg og som har lyst til at vise mig et eksempel på en ansøgning, de har skrevet og som har skaffet dem et job, tager jeg imod det med kyshånd.

jobsoegende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lær at skrive en ansøgning...