Så fik jeg sku et polterabend...

status 2 uger før brylluppet

Det er yderst sjælden at jeg synes jeg har for lidt timer i døgnet, men lige nu der må jeg sku indrømme at der er for lidt timer. Jeg har simpelthen så travlt med bryllup, nyt arbejde og husholdningen, at jeg faktisk ikke når alt det jeg gerne vil.

Der er nu under 2 uger til brylluppet og jeg tænker: hold op det er tæt på nu. Heldigvis har vi styr på det meste, hvilket vi kan takke en god og langsigtet planlægning for. Det kan godt være nogen grinte af mig og tænkte at jeg var skør, da jeg over et år før brylluppet begyndte på at gøre opmærksom på save the date og stille og rolig tænkte tanker og kontaktede folk. Men det giver jo pote nu og især fordi mange ting falder oven i hinanden lige nu. Brylluppet er jo done præcis om 2 uger og så kommer der self mere ro på. Men jeg ved sku ikke hvordan jeg skulle ha haft overskud til alt det her, hvis ikke brylluppet var planlagt i lang tid før, når nu Theis er væk flere uger ad gangen og jeg skal styre det hele herhjemme. Inkl. nyt job til mig selv osse.

Det er så for vildt altså!!

Og vil lige understreg for dem som tænkt stress og pas nu godt på dig selv. Det gør jeg også. Det her er den gode stress, som man gerne må have for en kort periode ad gangen og som faktisk er sundt nok at opleve. Dem der kender mig, ved at jeg for mange år siden røg ned med stress 2 somre i streg og derfor kender jeg mine grænser og ved når jeg skal sige fra. Og hvis jeg er for opslugt af alt det jeg har gang i, så har jeg heldigvis en fantastisk kommende ægtemand, som lige beordre hvile på sofaen, hvis jeg skulle over se signalerne.

Jeg får ikke hæklet så mange nye projekter pt, det er skrues der ned for til brylluppet er afholdt, da jeg hækler på pynt til brylluppet og det har første prioritet. Så de folk der venter på bamser osv, det skal nok komme senere.

img_0846

Og så til en af de dejligste nyheder, jeg har efter 10 hårde måneder fået job. Og jeg ser som en kæmpe gulerod efter en lang kamp, nemlig hos Mærsk Training. Og nu har jeg haft de første 4 arbejdsdage i den mest fantastiske afdeling. Jeg fik en dejlig velkomst med blomster og balloner, så skønt. Jeg kan mærke helt ind i maven at det bare bliver et sted jeg bliver glad for at være. Min nye title er: Customer Service Coordinator. Det er yderst sjælden jeg høre om folk der stopper ved en virksomhed, begynder at studere og så lander et nyt sted, hvor man næste kunne fortsætte med de samme typer af opgaver man sad med før sit studie. Sådan har jeg det med min nye arbejdsplads 🙂

Men var der ikke noget med et andet job i foråret. Jo det var der. Jeg er åbenbart ikke god til de skrevne ansøgninger, men god til at tale med folk ( det må være en arbejdsskade :-P) Så jeg fik jo afleveret en uopfordret ansøgning til søstrene grene, pga en medarbejder der gik på barsel, og jeg blev kaldt til samtale. Godt nok undrede de sig over at jeg søgte nedad, med min erfaring og uddannelse, hvortil jeg forklarede at jeg så det som et springbræt til en virksomhed jeg synes var spændende. Jeg synes samtalen gik ad H til, men blev alligevel tilbudt jobbet på 30 timer. Vel at mærke indtil min bank og jeg stille som betingelse, at jeg skulle have supplerende dagpenge, idet jeg faktisk ikke engang kunne få samme løn som på dimittend dagpengesats. Trods højere timeløn en dagpenge. Godt nok var jeg villig til at gå nedad i forhold til kompetencer, meeeen vil sku som minimum godt have det samme for at knokle i en butik, som hvis jeg var på dagpenge.

De ville ikke være med til de supplerende dagpenge, for med den aftale kunne jeg nemlig gå med en dags varsel hvis jeg fik noget fuldtids istedet. Så de sagde nej tak og gik videre med en anden. Og det synes jeg er fair nok, med den viden jeg fik til jobsamtalen.

Og det var jo så tydeligvis ikke der jeg skulle lande, men istedet hos Mærsk og jeg har ikke fortrudt et sekund. Da jeg gik hjem i fredags fra job havde jeg den fedeste lykkefølelse jeg længe har følt, når vi snakker jobs.

Så som i ser kære læsere, så har jeg nok at se til, med Theis i Wales, nyt job, bryllup, husholdning og sågar ungernes fritidssysler. Det er en god men travl tid.

Go søndag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik jeg sku et polterabend...