Det hersens crossfit

Ferie til Skotland

så er jeg tilbage efter en dejlig ferie i Skotland med Theis familie.

Vi kørte meget i bil, da der er langt til alt ting i Skotland, synes jeg 😉 Men det var en stor Mercedes til 9 personer, så der var go plads.

Lørdag 8/4: Theis og jeg er i lufthavnen omkring 7.30, da de anbefaler tjekind tid til 2,5 timer før afgang. Vi mødes med hans onkel, og når ind at spise noget morgenmad, inden de andre kommer. Der er ikke så meget tid til at shoppe, der er nu heller ikke noget præserende jeg manglede, så det var mere hvis der var noget luksus. Fandt en håndcreme, jeg ville teste, da jeg er løbet tør for min ynglings. Theis fik købt 1 Highland park Einar whiskys, som kunne opbevares til vi kom hjem igen.

vi mellemlandede i Amsterdam og videre til Edinburgh. Derfra havde vi så 3 timers kørsel til dalmore House i Alness. Vi pitstoppede i Culross, som er blevet brugt som kulisse i Outlander😍 Vi var rundt og se alle de historiske bygninger, deriblandt et abbey og hanging gardens. Vi spiste på en pub og kørte videre. Vi ankom til huset omkring kl 21 og vi blev meget imponeret i størrelsen. Tror ikke vi havde forventet det så stort😳img_5192

vi fik fordelt værelse, fik maden på plads og gik til køjs.

Søndag 9/4: vi tog en slow starter om søndagen, men english breakfast og tog på en lille indkøbstur/ tur rundt i området, med indlagt pubbesøg. Stortest alle aftnene spiste vi i huset, på nær når vi var på orkney øerne.

Mandag 10/4: kørte vi op til Dunrobin Castle, som var virkelig imponerende! Tror vi fik set 20 værelse ud af de mange 100 rum. Slottet. De havde en meget velassorteret shop, hvor jeg fandt en lækker taske og tilhørende pung. Derefter var vi rundt og se mere af landet, et whisky destilleri, surprise 😂😂😂 og jeg kan ikke stave til dem vi så, på nær et😉 Vi tog også en smut i byen Dornoch, hvor vi spiste frokost på Luigi’s, der havde en amerikansk eje😉img_5206 img_5234

Tirsdag 11/4: Afrejse til orkney øerne kl 6😴 Vi kom godt afsted og køreturen forløb gnidningsløst. Vi ventede i havnen vid Gill’s Bay, eller havn og havn, nok nærmere et lille fiskerleje på størrelse med Nordby på Fanø. Det var en lille hytte, men et meget lille cafeteria(det kalde de det selv for), men vi havde pakket mad, så vi holdte picnic i bilen. Turen over med catamaranen var noget af en vippetur, som var den gamle englandsbåd værdig. Jeg slap for at blive søsyg, men der var et par stykker som ikke lige synes det var så sjovt. img_5239 img_5241 img_5247 img_5249

Vel over på orkney i regnvejr, kørte vi en halv time op til Kirkwall, som er “hovedstaden” på orkney. Vi stoppede ved et lille italiensk kapel, som nogle italienske straffefanger opførte efter 2. Verdenskrig, da de var deporteret til øerne, for at bygge dæmninger, som forbedring til infrastrukturen deroppe..

Fortsættes…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hersens crossfit