Vaner og vasketøj...

Skotland -part 3

så nåede vi til det sidste af vores skotlandstur.

..Vi var nået til broen over kløften:

Jeg tager Theis i hånden og vi går ud og jeg kæmper virkelig med panikfølelsen og det bliver ikke bedre, da han stopper midt på broen, i bedste mening, og siger: “se skat en flot udsigt”. Der mister jeg selvkontrollen og får råbt af ham med tårnene springende ud af øjnene, at vi ikke må stoppe vi skal bare over.. Han kan ikke forholde sig til det, når han ikke har et problem med det, men føjer mig. I sikkerhed på den anden side ryster jeg fuldstændig ukontrollabelt, græder og er helt ude af den. Får kram af svigermor og Theis og prøver at få kontrol over mig selv med at fokusere på vejrtrækningen.

Vi fortsætter hen til en udkigspost, men den går jeg ikke ud på, og prøver i stedet at samle mig til turen tilbage over broen. Der kommer en snert af panik, men Theis har forstået at vi bare hurtig skal over den og det samme siger svigermor, så anden gang går nogenlunde. Det tager mig et godt stykke tid i bilen at falde ned. Puha😩

Om aftenen laver jeg biksemad med svigermor af lammekød😃Og dagens strabadser var kommet på afstand. Mht maden, så manglede vi intet😃

Fredag den 14/4:Fredag køre vi ud til Battlefield Culloden, det var virkeligt interessant. Synes det var vildt, hvor lille slagmarken egentlig var. Der var markeret med røde og blå flag, hvordan linjerne var trukket op og inde i centeret så man en film på få minutter, hvor der er skærme på alle fire vægge, hvor det bare går løs i et inferno af larm og skrig som en kopi af slaget!!!!

img_5463

Og skulle self. Røre Jamies sten😍

img_5468

Derefter stod den på shopping i inverness, fik en sen frokost på en lækker stor pub, hvor Theis fik noget nær den bedste burger nogensinde..

img_5474 img_5477 img_5498 img_5504 img_5507

lørdag den 15/4:

så blev det hjemrejse dag, med pitstop i Bruar og Queens view. Det var en dejlig tur og hvor var jeg glad for både mine nye vandresko OG mine nye uldsokker😂

En tur til Skotland kan klart anbefales herfra og det er ok ikke sidste gang vi er derover

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaner og vasketøj...