Ferie og shop amok

Det hersens crossfit

nå nu har jeg prøvet det her crossfit et par gange.

hmmm jeg er positiv overrasket. Synes egentlig ikke det er raket videnskab, men der er self en del teknik i de forskellige øvelser.

men jeg kan godt li den her specielle måde tingene gøres på.. en WOD stresses ikke igennem. Modsat den følelse jeg får i fitness, hvor det skal nåes mere på en time, for at få samme effekt.

jeg har en indre kamp med mig selv hver gang jeg skal afsted og ser mit snit til at aflyse hele tiden, men når jeg så først kommer derned, så knokler jeg på.

og jeg ved ikke hvor det kommer fra, men jeg får nogle uanet kræfter når man kommer igang og jeg er virkelig overrasket over det jeg kan. For bare at nævne noget, så lavede jeg 40 burpees på første intro time og et noget højere antal squats. Og Så har jeg udført nogle vægtløfter øvelser, som også overraskede mig og idag lavede jeg sku 4 planker af 20 sek.varighed. Min ryg knagede og bragede også helt vildt, sim når man knækker fingerled😉 Men fuuuuck det er hårdt, men godt.

jeg er hamrende stolt hvergang jeg kommer derned og gennemfører noget.

theis tager med, når han kan. Idag var en dårlig dag, så for at være solidarisk gik han sig en tur istedet.

Jeg afventer lige og ser den næste månedstid, hvor meget man kan se det på mig, hvis det rykker helt vildt, så bliver jeg ved nogle måneder endnu, så jeg kan nå mit kjole mål 😉👰🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie og shop amok