reality banker på..

vægttabs status

Så har vi herhjemme efterhånden været igang i nogle mdr. med træning og en lille måned med kosten.

Lad mig starte med at sige, at vi ikke 100% følger Sense modellen,  men så godt vi kan måske 80-90%. Ifølge Sense skal man også tage en spisekasse af gangen og hvis den ikke går som planlagt, skal den blot lukkes mentalt og videre til næste kasse.
Og det er egentlig det jeg forsøger at øve mig på, dvs. ikke dunke mig hårdt oven i hovedet når jeg kommer til at smage noget af ungernes slik eller falder i når jeg er så dum at jeg tager ned og handler på meget tom mave.

Jeg har en tendens, som mange andre i et vægttabsforløb, at giver op, når jeg falder i og tænke at så er det også bare lige meget..
Og jeg synes egentlig det går rigtig godt, jeg tænker sense nu med de håndfulde mad det indebære og kan også se på kæresten at han også forsøger 😉
Men jeg har da foreløbig tabt 2,3 kg og ved jeg er svundet nogle cm rundt om på kroppen. Kan mærke det på nogle af mine busker, som liiige var til den lidt stramme side. Den sidde der får en til at smide bukserne og skifte til joggingtøj, når man træder ind af døren, hvor man tænker aaahhhhh ikke noget der strammer. Men de bukser er nu faktisk behagelige at have på, jubiiiii.

Kæresten synes ikke det kan ses endnu, men jeg kan se at hans mave er blevet mere flad på det sidste og der er også røget nogle kilo.

For ca 3 mdr. siden vandt jeg 2 mdr. gratis træning i Crossfit, sammen med en makker. Mega fedt, da jeg længe godt har ville prøve det af. Det er mega fedt at kunne mærke at hele kroppen arbejder, når man er til dagens WOD. Men ulempen er jo så også at jeg ikke kan se det store på vægttallet, fordi vi opbygger muskler lig nu… Det er lidt frusterende, for jeg har jo en deadline der hedder dec. 2017, så jeg ikke taber mig væsentligt i de sidste 5 mdr. op til brylluppet…
Fik også en aha oplevelse i sidste uge, hvor jeg skulle cykle lidt rundt i midtbyen i Esbjerg.. Jeg var faktisk væsentlig mindre forpustet ved turerne op af bakkerne i byen!!!

Før kunne jeg heller ikke løfte benji fra hans halvhøje seng, hvis han skulle bæres i seng, når han faldt i hak på sofaen… Men nu, kan jeg løfte ham over hans sengehest, i en seng der går mig til brystet!!!
Det tilskriver jeg klart træningen. Så sammenlagt med svindende cm., maden og træningen, skal det nok nåes. Jeg smed over 15 kg sidst tilbage i 2013, uden træning… SÅ kan godt!!!! Derudover så har jeg aldrig, som i aldrig trænet min krop, så jeg er jo igang med en langsommelige opbygningsproces af muskler, hvor Theis har muskler der er opbygget over tid ..

Efter 15 kg's vægttab i 2013

Efter 15 kg’s vægttab i 2013

18766673_10155410862897698_7417727937531629293_o

Og til dem som ved at kæresten bøvler med en diskusprolaps, så er det faktisk ikke et problem med at træne crossfit. Godt nok var hans fysioterapeut ikke glad ved at han løftede dødvægt, men kæresten gå efterhånden kun til kiropraktor og fys en gang i måneden og han har ikke været smerteramt, som for 3 mdr siden, hvor han kun kunne ligge. Til og med kan fysioterapeuten også mærke at hans ryg bliver stærkere for hver gang han er til check.
Vi var også så heldig at de første gange vi trænede hvor Theis var med, var hos en dygtig instruktør, som også var uddannet fys. SÅ med lidt ekstra fokus på ryggen og bevidsthed, har altså hjulpet i meget høj grad.

Så meget at Theis nu igen er begyndt at arbejde lidt på huset 🙂
Han er self meget obs på ryggen og jeg har også ofte haft et øje på ham når vi trænede, men det største problem vi egentlig oplever på den front, er at Theis måske presser sig får hårdt generelt, så han ligger med kvalme i en time bagefter..
Noget siger mig at han alligevel nyder at kan få trænet sin krop;)

Og jeg glæder mig til dagens WOD, da jeg kan se at det er nogle af min ynglingsøvelser!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

reality banker på..