Bryllupsplanlægning ala theis😂

Så skal der sparkes røv!

Nå men så kom første dag i projekt tab-mig-til-normalvægt og guleroden er at jeg skal være mega Fit til vores bryllup.

Jeg har læst2 bøger med kost og motion, som virker rigtig fornuftige efter mit hoved. Så jeg tager det bedste fra begge bøger og kombinere det.

Hvad den ene bog har, mangler lidt den anden. Efter min mening😉

img_0689

Boostkuren synes jeg har nogle fantastiske gode opskrifter, som er nemme at gå til og som er overskuelige. Men motionen i bogen har ikke lige fanget mig.

img_0690

Til gengæld har den nye bog, Træn – Spis – Lev, en fed motionsform, som jeg helt klart går igang med. Der er til gengæld ikke en stor mængde af opskrifter i, til sådan en som mig. Så jeg kommer til at kombinere dem, da de egentlig begge går ud på at man spiser i omegnene af 1400 kcal fordelt på 5 måltider.

Så nu ser vi hvad der sker.

begge bøger taler også for at man planlægger sig ud af det, en uge ad gangen. Jeg forberedte mig så igår, på de første 3 dage for at se hvordan det spænder af. Og her til morgen, skal jeg have forberedt mig,  med at snitte og hakke lidt grønt, som pakkes i frostposer. Ideen med en prep Day er rigtig smart, da man så ikke skal står og snitte og skære på de dage man har travlt. Min Prep Day bliver også om søndagen, men igår manglede jeg bilen til at komme rundt i byen efter det jeg manglede, så det bliver gjort her til morgen. Og så skal jeg også lige læse op til eksamen på fredag 😉

I får ikke noget før billede, det må komme om 10-12 uger sammen med et efter billede.

En anden ting som også skal give kroppen et skub, er akupunktur. I løbet af uge skal jeg have sat permanåle i ørerne, som en ekstra hjælp, til at sparke det igang. Den type akupunktur har jeg ikke prøvet før, så er spændt på det 😉

Er der andre end mig som køre livsstilsændring nu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsplanlægning ala theis😂