Eksamens opgave og åbent hus arrangement

Cross fit mødommen er taget ;-)

Så fik jeg gjort brug af mit nye gratis medlemsskab hos Crossfit Copenhagen. Jeg har jo for nyligt vundet 2 mdr gratis, sammen med en makker.

Som i ved fra tidligere, så ligger min makker pt. med meget dårlig ryg og først udsigt til mulig afklaring i næste uge..

Så af sti af sted med mig alene igår på et opstartshold. Jeg var meget glad for at jeg var bekendt med øvelserne fra tidligere, da jeg gik hos Fitness DK indtil min skade i foden tvang mig til en pause.

Nå men jeg kom derned og det er virkelig råt. Maskineriet er lokaliseret i de gamle bowling lokaler og det indvendige ligner ikke de gamle lokaler jeg kendte fra 90’erne. Men det var egentlig ligetil, dog manglede jeg en reception at snakke med, men der var heldigvis en pige som også var næsten ny, der forklarede mig en masse om hvad man gjorde.

Vi var 8 på holdet: 4 af hvert køn. Vi havde så en instruktør, som jeg gætter på stammede fra østeuropa, da hun talte med accent. Men hun var ok og forklarede os grundigt hvad vi skulle gør og hvilke teknikker vi skulle indarbejde.

Vi skulle:

Air squat
Front squat
Back squat
Burpees ( som jeg virkelig hader!!!!)

Og til sidst 10 min med 10 goblet squats og 10 burpees * 4

Jeg tænkte ved mig selv at det nåede jeg ikke, men ville forsøge.

Efter 4 min var jeg halvvejs og jeg blev mere og mere langsom. Da jeg havde nået 3 sæt, var der ca 3 min tilbage. De andre piger havde givet op og drengene var så småt færdige, men kæmpede mig igennem. Da der var gået 8 min, var jeg igang med de sidste burpees. F*ck de var næsten umenskelige og der er jeg den sidste igang og mangler 6 burpees. Træneren får øjen kontakt og spørg hvor meget jeg mangler.. Så holder hun fokus på mig, for hun kunne godt se at jeg ville fandme gøre det.. så de andre begynder faktisk at heppe, men jeg er gået ind i en form for boble med fokus på at lytte til træneren.

9:07 har jeg fandme gennemført dem og som den eneste pige, skriver jeg mig på tavlen!!!! Aldrig har jeg været så stolt, udmattet, kvæstet og følt at det var en hel ironman jeg lige har gennemført…

Jeg kan faktisk ikke styre mine ben særlig godt, men jeg skal jo hjem,  for jeg har bilen og theis må ikke køre pga det smertestillende han tager. Så jeg vaklede hen til bilen og da jeg så skal køre og bruge koblingen, ryster mit venstre ben ukontrolleret, som i det rystede meget!!! Ved det første lyskryds måtte jeg sætte bilen i frigear og trække håndbremsen, da jeg holdt for rødt.. Det var sindssygt!!!

Dagen derpå jamre jeg så mere end Theis gør, jeg har mere end svært ved at gå ned af trapperne og må bruge hænderne til at støtte benene, når de har ligget og hvilet på en spisestuestol. Jeg kan simpelthen ikke styre dem.

Jeg frygter virkelig for i morgen :-S

Men det mærkelige er at det ikke har afskrækket mig……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamens opgave og åbent hus arrangement