Jeg er rasende.....

Eksamens opgave og åbent hus arrangement

Så sidder jeg her efter weekendens strabadser, hvor Theis klarede det nogenlunde, trods det at pillerne gjorde ham omtåget.. Han tog blandt andet meget fejl af mine forældres gave til ham. Meget fejl!! hihi

Her til morgen fik vi endelig fat i lægesekretæren, de har sendt hans henvisning til hans private sundhedsforsikring, med snail mail!!! what come on det er for oldnordisk. Hun indrømmede også at den procedure vist var lidt for gammeldags.. jo tak!!!

Vi fik så en kopi af det lægen havde skrevet i henvisningen og venter nu på videre forløb.

Imens hygger jeg mig med at samle tankerne om min nært forestående skriftlige eksamen som skal afleveres på fredag :-S Theis kan ikke gøre så meget andet end at ligge og se tv, men det er meget støjende når man skal prikke hul på bylden med opgaveskrivning. Så nu hvor vi har 2 tv i huset, har han lagt sig ned i Emilies seng, så jeg kan koncentrere mig.. Vi har ikke rigtig noget sted jeg kan sidde ordentlig og skrive, andet end i stuen. Han er heldigvis ligeglad om han ligger på sofaen eller i hendes seng.

Og så er der jo salgsrelease på den ny Spring/Summer kollektion hos Milk Copenhagen, som jeg er Shopping advisor for og i morgen har jeg mit første åbent hus på hjemme adressen, hvor man kan komme og se kollektionen og bestille tøjet gennem mig. Det bliver så spændende :-D. Hvis du er interesseret, så kik endelig forbi evt. sammen med en veninde og få en hyggelig sludder om tøjet og se hvad det er for noget 😀

Lækkert tørklæde som jeg selv har bestilt

Lækkert tørklæde som jeg selv har bestilt

Rigtig meget lækkert pigetøj

Rigtig meget lækkert pigetøj

Og fede ting til drengene

Og fede ting til drengene

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er rasende.....