kaotisk morgen og praktikplads....

Hvor jeg dog hader sygdom!

Lige i dette indlæg, vil jeg skåne jer for billeder, det er ikke kønt😉 Efter jeg kom hjem med min praltikpladsen i lommen tirsdag, begyndte jeg at blive lidt sløj.. Benji var osse lidt ramt… Nå men vi tog den på langs i sofaen, med hver vores tæppe. Det var egentlig ikke slemt, men det tager bare tid😏

Onsdag var jeg ikke klar, havde lidt feber osse benji. Så vi var hjemme. Torsdag var det ikke vendt endnu, så vi tog en dag mere.. Og jeg følte lidt held, da der kun var 2 lektioner den dag, dag min klasselærer havde spidet sin ende på en gaffel! Den historie kan jeg ikke vente med at få, ha ha ha. Så lidt mindre fravær.

Fredag vendte det endelig, min feber var så småt væk, det samme var knægtens. Men vi hostede og hakkede hele tiden ( det kan mærkes i mavemusklerne, sku jeg hilse at sige)! Benji var lidt mere i hopla  og hans hoste var ikke så slem, så vurderede at han sagtens kunne tage med børneguide over til hans far, sammen med storesøster.

så jeg har rigtig fået indviet mine nye tæpper i disse dag, i mit hjørne af sofaen.. Det gode er dog at min overanstrengte hæl, har haft godt af hvilen og brokker sig stortest ikke mere… Jubiiii 🎉🎉

Normalvis hader jeg når Theis har sine nattevagter. Men disse nætter er jeg glad, for hans skyld. Så slap han for at høre mig hoste natten igennem.😏Jeg har været så træt, fordi jeg mindst vågnede hver halve/hele time de første nætter, så jeg ærger mig over at vi ikke fik købt den hostemedicin til tør hoste noget før end lørdag. Så havde jeg måske været hurtigere frisk.. Hvis det her har været noget influenza agtig noget vi har haft, har den været meget mild, da ingen af os har haft muskel eller led smerte eller høj feber. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde influenza, da jeg altid rammes af forkølelse eller virus halsbetændelser. Så tror egentlig mest det har været det sidst. Og hvor dælen vi har raget den til er et godt spørgsmål.

Men nu er hosteriet da på retur og jeg skal i skole i morgen, så halleluja for hoste medicin med rød trekant😉

Så om et par dage efter Theis helvedes nattevagter og jeg er mere frisk, skal vi lige ha flyttet noget sand ude fra græsrabatten, da vores nabo synes det har ligget der for længe.. Uden at gå yderligere ind på det, vil jeg bare sige, at jeg forstår godt hvor nemt naboer opbygger stridigheder.😉 Så en opfordring, snak nu for Søren ordentlig til hinanden eller spørg til det på en ordentlig måde. Der kan jo være en rigtig god grund til at det trækker ud……..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kaotisk morgen og praktikplads....