Opgave.....træls

Juleferie….

Så blev det juleferie for alvor, for mit vedkommende 😊 Der har egentlig ikke været noget undervisning de sidste 2 uger, men den har stået på finpudsning af projekt, der blev endeligt afleveret i onsdags…What a relief 🎉🎉🎉

Igår stod den på julefrokost med klassen, i klassen.. Skolen er så fleksible at man gerne må bruge lokalet til fx. Forfest osv. Bare man ikke belaster rengøringen. Det var smadder hyggeligt, nogle blev ret fulde, andre moderat. Nogle fortsatte i byen, men det havde jeg ikke lyst til alligevel. Det var egentlig planen, men vi har nogle hektiske dage foran os fra idag og weekenden over. Så vil ikke lige være skidtmas, når vi står og bager klejner for første gang 😂

Idag skal der shoppes lidt og ungerne har mulighed for at lave det sidste pynt. Imorgen står den på bagning og søndag skal Emilie synge forsidste gange år, med korets Grundtvigskirken. Når hun er færdig, står den på pyntning af juletræet, inden de skal med børneguiden over til deres far på juleferie.

Jeg glæder mig så meget til disse dage, det er bare råhygge. Det er første rigtig jule i vores lille hjem. Stueplanen er færdigrenoveret, og Theis er gået igang med kælderen. Så pt har vi ikke rigtig plads til overnattende gæster, så juleaften klare mine forældre og morfar den, med et enkelt ophold på cabinn.

Men hvor jeg glæder mig til al den hygge sammen 😍

image Stjerne regn

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opgave.....træls