Et følsomt emne :-/

Børn suk!!!

Først vil jeg lige sige hold da op!! Havde ikke forventet så mange sidevisninger omkring mit indlæg med mobning. Mange tak for jeres kik 🙂 Mobning er jo desværre højaktuelt og heldigvis for at der bliver arbejdet mere målrettet og sat fokus på det, for det mærker folk for livet.. Jeg har nogle gange nogle dybe samtaler med min gamle farmor, som jeg har meget tæt kontakt med dengang og nu. Hun vidste godt lidt til hvordan jeg gik og havde det dengang, så da vi rykkede til jylland, var hun selvsagt meget bekymret for sit ældste oldebarn, Emilie der den gang var 8 og skulle starte i midten af 2. klasse.

Som sagt er der meget mere fokus på trivsel i skolen idag, å der har intet været med min datter – heldigvis 😀 De har taget så godt imod hende og hun ses med mange af pigerne fra klassen. Det hjælper osse gevaldigt at forældrene bagved, gør en indsats og snakker sammen privat. Der er blandt andet taget initiativ til at mødes, mødrene imellem til pigerne, for at snakke om hvad de render rundt med, da der er forskel på drengenes issue og pigernes. Derudover mødes klassen som regl 2 gange om året, sommer og vinter, samt forældrerådet ( som jeg nu for første gang er med i) tager initiativ til at afholde forældre forum for alle forældre her i januar. Vi samler nogle emne på forhånd, som vi vil have fokus på, hvor vi ikke nødvendigvis løser evt. problemer, men så os forældre imellem snakker nogenlunde samme sprog omkring hvad der rør sig i børnenes liv.

De sidste par dage har stået på skolecase. Vi har nogle specialedage, hvor vi arbejder på en problemstilling for DAYZ SeaWest. Spændende, især når vi startede ud med et virksomheds besøg. Idag har vi haft undervisningsfri, som jeg har brugt til at købe en ekstra skoletaske og færdiggøre vores fremlæggelse..
Min elskede oilily taske havde fået en flænge ved skulderhanken og truede med at gå mere i stykker.image

Jeg havde heldigvis købt tasken online, så jeg havde kvittering osv. Jeg sendte fluks en mail til helm.nu og fik svar idag. De ville sende en ny taske, dog ikke i samme farve, da det var en udgået model. Øv 🙁
Fik en helt perfekt kundeservice og jeg er typen ( gammel kundeservice medarbejder) som husker at rose, når man få perfekt kundeservice. Den nye taske var til og med dyre en den gamle, men det tog de på deres kappe!! fandme i orden 😀

Da jeg kom hjem efter at have fundet en midlertidig/reserve/til mange bøger-taske, gik jeg og ryddede lidt op. Jeg faldt over det papir som Emilie, min datter på 9 år, havde siddet og nørklet med igår:

image

Jeg var målløs!! hun har ikke før vist så store evner inden for tegningens kunst. Generne ligger i familien, min farfar var skiltemaler, min far har en flot skrift, min storebror er osse sindssyg go til at tegning frihånds. Hun sad igår med Theis’ pc og så et eller andet “lære at tegning” på youtube, som hun pausede heftigt i den time jeg så Årgang 0 og dette var resultatet.. 6 Skægge ansigter og en hoppende panda ( hvis nogen var i tvivl 😛 ) så hun bliver dælme opfordret til mere 😀

Ellers har ungerne skændtes om oprydningen og andre irriterende søskendetin. Lukkede døren til værelset mens de ryddede op og bad dem komme ud når de kunne enes og var færdig. Det hjalp, så nu sidder de og steener tv og ipad..
Og om snart dribler jeg til mit elskede bodyjam 😀

Glædelige onsdag til jer alle og husk at smil, det varmer 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et følsomt emne :-/