Børn suk!!!

kaotisk morgen og praktikplads….

Morgenen startede ellers udemærket. Theis hjalp med ungerne og jeg gjorde mig klar til at skulle til møde om praktik plads. Det lovede godt, men jeg blev klogere.

Emilie klagede over ondt maven, men det gør hun tit, så lidt ulven kommer ulven kommer!! Hun havde ikke feber og spiste, så sendte dem af sted. Med besvær kom de i tøjet og afsted. Ungerne formår altid at kommer 5 min senere afsted end planen er, da de finder på alle mulige overspringshandlinger. Vi plejer at bruge ca 10 min på at få dem i tøjet, men det holder aldrig..

Da de var kørt og jeg fortsatte med at gøre mig klar til møde, ringede tlf 5 min efter. De var kun nået 50-100 meter op af gaden, på grund af spejlgalt fortov, benjamin var styrtet ( kom ikke til skade) og hun pev igen over ondt i maven. Theis havde ikke tøj på, så jeg måtte smide hvad jeg havde i hænderne for at starte bilen og få dem i skole til tiden.. Der fik jeg sku stress på, da jeg ville have brugt en times tid på at læse op på info til min praktiksamtale..Der var så tyk is på forruden at issprayen ikke engang kunne tage det, så ungerne travede retur, mens bilen tøede op. Jeg tror de nåede skolen i tide, vi var der 7:55, hvor klokken ringede ind til: nu-skal-i-gå-ind-og sætte-jer-klar.

Mig hjem igen og nu med minimal tid til at spise morgenmad og forberedelse. Jeg tog den nemme morgenmad, en proteindrik fra Arla og fik min længe ventede kaffe arhhhhhh:-D

kl 9 vendte jeg snuden mod mit måske kommende praktisk sted. Stressen lettede lidt, da trafikken og vejen var ok, ingen isslag, kun sjap. Havde en fantastisk smuk udsigt på vej mod Ribe, blå himmel og udsigt over vadehavet. Det tegnede godt.

Jeg ankom til planlagt tid på stedet. Fik en lige så god fornemmelse af stedet  som jeg forventede..

Og nu mine damer og herre kan jeg afsløre det… dadddaaaaaaaa og trommehvirvl!!!!!

Jeg har fået praktikplads på Gram slot. Jeg er så vanvittig glad for det, for i mine øjne er det drømmestedet. Jeg skal i praktik som eventkoordinator.

Så i der flyves lige højt på en sky lige nu sådan ala det her:

lykkke

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn suk!!!