Så oplevede jeg at blive kastebold i systemet.

Carpark North arena koncert

Så kom dagen endelig i fredags:-D

Jeg havde fået 2 billetter af min kommende mand, i fødselsdagsgave, som endelig skulle indløses.

Jeg havde sat mig i hovedet, at når mine unger var sat på toget til deres far på sjælland, skulle vi køre direkte fra stationen (banegården hvis man er jyde ;-)) og til Aarhus. For så kunne vi nemlig når nogett lækkert at spiser inden koncerten. Mit ønske var Street food i Aarhus, da jeg synes det koncept er mega gennemført og der er noget for enhver smag.

Men det skulle vises sig at være en god ide, at køre hjemmefra så tidligt…..

Vi komme godt afsted og rammer lidt kø ved Skærup sammenfletningen, vi tænker alm. fredags myldertrafik og når op omkring Horsens. Der er vi kun 15 min forsinket og jeg øjner muligheden for en afslappet middag i god tid.. Jeg blev klogere.

Da vi er ca 20 km, fra Aarhus, rammer vi endnu en kø. og så holder vi ellers stille! Theis ville til at slukke bilen, hvor jeg sagde hys til ham, at det sku han fandme ikke midt på motorvejen. Så han slog den over på batteriet istedet. Der holdte vi så i ca 15 min, og jeg blev mere og mere presset. Jeg kunne godt se hvordan tiden åd sig ind på muligheden for at nå til street food.

Vi havde streamet musik fra CPN hele vejen, men jeg havde glemt at slå radioen over på P3, som jeg ellers plejer når der streames, fordi så ville trafikradioen afbryde. Hvis jeg havde husket det, havde vi kunne undgå den kø. For 2 min. efter jeg slog over på P3, kom trafikmeldingen. 4 biler var kørt sammen og minimum en dræbt. Se linket her. Motorvejen var spærret i begge retninger pga lægehelikopter. Fuuuuck så sad vi der med alle vores talenter. Og ekstra pres var også at bilen kort forinden, havde brokket sig over olieniveauet, ved den hårde opbremsning vi lavede.. så der var meget stille og vi var meget koncentreret, om alt hvad der foregik i og udenfor bilen.

Efter nogen tid, begyndte vi at trille igen, men vi kunne godt vinke farvel til street food. Øv!

Der var intet at se, da vi endelig kom forbi ulykkesstedet, og så gik det ellers i fuldfart til Aarhus. Vi var heldigvis langt fremme i køen, så vi kunne komme fremad.

Da vi så når Aarhus, leder GPS (som er gammel og ikke opdateret) os den forkerte vej ind til congress centeret, så da Theis forsøger at finde rundt om bygningen, havner vi self i en masse ensrettet og venstresving forbudt veje… Argh der var jeg lige ved at græde. Vi kunne måske ha’ nået en hurtig street food, men det satte et eller andet åndsvagt optog, en effekt stoppe for. Så da vi endelig få fundet indkøslen til P-kælderen, er kl 19 og dørerne er åben til koncerten, som var annonceret til at starte kl 20. Jeg overvejede et split sekund, at satse på, at det var opvarmning kl 20. Men turde alligevel ikke tage chance.

Så vi gik meget hurtigt ned forbi ridehuset, og fandt gågaden, hvor der tilfældigvis var en kebab bod. Vi kastede den i hovedet og stæsede tilbage mod koncertstedet. Vi nåede det og da vi komme ind, får vi self at vide, at det er opvarmningen, der gik på kl 20. noooooo!! Nå en sket er sket og kebab rullen smagte nu også godt……

Nordnordnord var opvarmningsbandet og de var faktisk ret goe. Smågrinede lidt for mig selv, fordi en af guitaristerne synes jeg lignede 80’er idolet Curtis Stigers. Synes deres lyd mindede mig lidt om CPN, så derfor var de også et rigtig godt match som opvarmning.

Nå så kom vi til den sjove del. Jeg havde luret en spot i 3-4 forreste række, hvor jeg ville kunne se scenen og der fik vi faktisk et rigtig godt udsyn hele koncerten igennem. Da lyset starter, får jeg til alt held filmet deres åbningsnummer. Det kan ses på min instagram her. Vi blev simpelthen blæst bagover af deres nummer Raise your head. Det er så fedt og klart mit ynglings nummer. De holdte tempoet hele vejen igennem, skød med konfetti kanoner, smed kæmpe balloner med diodelys i, ud over publikum. Og der gik næsten 2 numre før de var punkteret. Og i et enkelt nummer blev der også blæst med sæbebobler. De havde publikummet med på singalong og der var børn på scenen, da de spillede deres nyeste hit: When we were kids.

De spillede alle dem jeg havde skrevet på min liste, på nær en. Lego sangen, som min søn kalder den, fordi det er title-nummeret til Lego Nexo Knights. Og så spillede de vidst alle numre fra den ny plade, på nær 2. Et virkeligt godt mix af gamle og nye numre.

Da de sluttede stod vi hæse og glade tilbage. Fed fødselsdagsgave 😀 De er så gode live. Og da de tilmed annoncerede at de ville komme ud i merchandise boden kort efter, for autografernes skyld, ja så synes Theis jeg skulle have en forskud på julegaven. Så efter godt 20-30 min. venten, fik jeg mast mig frem i køen, fik købt min kasket med CPN logo og fik deres autografer på skyggen.

Så tiltrods for en lorte start på dagen, både for os og dem der var involveret i ulykken, så sluttede dagen fantastisk. Tak min skat, Det var den fedeste fødselsdagsgave og date night.

img_8235

Me and my man

Me and my man

Nordnordnord med en klon af curtis stigers

Nordnordnord med en klon af curtis stigers

Vi stod lige under et hængende projektør stativ, som 2 mænd skulle klatre op og styre

Vi stod lige under et hængende projektør stativ, som 2 mænd skulle klatre op og styre

img_8247 img_8249 img_8251 img_8254 img_8257

Mr. Lau Højen

Mr. Lau Højen

Mr. Morten Torhauge

Mr. Morten Torhauge

Mr. Søren Balsner, som gav mig et likke blink med på vejen hjem

Mr. Søren Balsner, som gav mig et likke blink med på vejen hjem

Min første rigtige fanting med autografer

Min første rigtige fanting med autografer

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så oplevede jeg at blive kastebold i systemet.