Hvad er der på min hæklenål lige nu

Den fedeste morgen ever… i rockens tegn

For nogen tid siden sendte kæresten mig et link. Til en gratis koncert i Borris med Carpark North. Jeg tænkte det er ligemeget med køretid, vi skal afsted.

Da dagen nærmede sig den 16/8, fandt vi ud af at de skulle spille 8 rockløse steder på en dag. Og at der var en by tættere på en Borris. Og også med et mere “human” tidspunkt nemlig kl. 6.45 fremfor 3.15 i Borris.

Og inden vi kendte tidspunktet havde vi lovet ungerne at de måtte komme med, da de rigtig gerne vil høre Carpark North live. Selvfølgelig med behørigt høreværn til deres små øre. Og vi havde troet det ville være eftermiddag, men næh nej morgenstund har guld eller rock i mund.

så vækkeuret stod til 4.15 og det var nogen meget trætte børn, som fik lidt morgenmad og i tøjet. På vejen derned, sov de mere og var noget mere frisk da vi ankom.

Vi havde ikke nogen ide om hvordan det ville fungere på en maskinstation, men de havde arrangeret parkering på en mark lige ved siden af og den lokale slagter stod og grille nylavet ringriderpølser. Ungerne fik hver en og da vi stod og kikkede på den scene og det lydtjek der var igang, sværmede en fotograf om Benji og tog jeg ved ikke hvor mange billeder af ham spise sin pølse

Billed taget af jv.dks fotograf

Billed taget af jv.dks fotograf

vi fik at vide at unge under 18 år ikke måtte komme med frem til scenen først, idet der skulle skydes et par reklame film, formentlig til Royal Beer. Så lettere slukøret måtte vi stå bagved en afspærring i et hjørne. Jeg havde håbet at ungerne kunne komme med op foran og se dem. Mens vi ventede sludrede vi med crewet og de var supersøde. De delte gratis øl ud og ungerne fik juice og vi fik osse juletræsørepropper. Pludselig blev vi beordret helt ud af maskinhallen, fordi der vidst kom et par busfulde af efterskole elever.. så endnu mere slukøret traskede vi ud. Dog blev vi hurtigt glad, da vi fik set bandet ankomme i bussen.

Det skal lige siges at jeg er mega fan af bandet, så på et tidspunkt siger kæresten, at jeg bare skulle smutte ind til af venner og bekendte vi var mødtes med, for så skulle han nok finde mig i mængden, når de kom ind.. åhhh hvor jeg dog elsker min mand….

jeg fik fundet frem til de andre ved scene kanten og fik osse et par dåse udleveret, som kunne komme med hjem som souvenirs.

Så gik bandet på og fik skudt reklamen, hvor man kunne se hvor hjemmevant de var foran et kamera. Så fik vi love at komme helt op foran scenen, altså en armslængde fra drengene.

Og så gik det ellers løs. Jeg kan ikke huske hvad rækkefølge de spillede numrene i, men de spillede Burn it, Raise your head, human, Save me from myself, Shall we be greatful og transparent and glasslike og vist osse et par numre mere.

jeg troede at Theis ikke kunne komme op til mig, men det viste sig at de ikke blev lukket ind før i 3. Nummer, og så havde de stået få meter fra mig og i sidste nummer kom Emilie hen til mig og stod forrest..

De synes det var så mega fedt og spurgte hvornår vi kunne gøre det igen.. ha ha

Det er simpelthen så fede live og glæder mig til mine billet jeg fik i gave af Theis skal bruge i november i Aarhus.. så dem der endnu kan når en af de sidste koncerter i aften på Lolland og det sydlige Sjælland, så GØR DET!

Der soves videre inden koncerten

Der soves videre inden koncerten

Behørigt udstyret med både ørepropper og høreværn

Behørigt udstyret med både ørepropper og høreværn

img_7209

Hjørnet for de unge under 18år

Hjørnet for de unge under 18år

img_7223 img_7224 img_7231 img_7233

Taaak drenge

Taaak drenge

img_7228 img_7230

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der på min hæklenål lige nu