Så er jeg færdiguddannet serviceøkonom😃

Festlokaler til vores bryllup

idag var så dagen hvor vi endelig skulle op og se de lokaler vi har booket til vores bryllup til næste år..

vi skulle time besøget nogenlunde med det tidspunkt vi holde brylluppet på næste år, så vi kan se hvordan naturen er rundt om stedet, da vi skal ha taget nogle af billederne der..

jeg er så pisse heldig at have Cathrine med os, som hjælper med planlægningen, da hun er den skarpeste på koordinering af sådan begivenheder. Som jeg sagde til hende idag, så rummer hun alt hvad en bryllupskoordinator skal rumme: hun kan alle traditioner (kender selv en del, men hun har mere styr på det), hun har falkeblik på bordopdækningen, har styr på alt det med kjolen, kender does and donts og hvad der vil passe ind i de hovedpunkter vi forløbig har og ikke mindst så er hun fantastisk til at svære over det hele og giver en den fornemmelse af at alt glider perfekt. 😃

Cat var også med oppe og se stedet og det levede fuldstændig op til det jeg havde håbet. Meget hyggeligt rum, lækker natur rundt om med Aarhus å i baggrunden, små broer og et lille lysthus. Fantastiske lokationer til billeder og fest, er især pjattet med gårdspladsen, da der er den fineste lille brønd med guldfisk og åkander😍

Vi blev vist rundt af den nye ejer, som satte os grundigt ind i det hele. Og heldig for os, var der nogle som havde pyntet op til deres bryllup i morgen, så vi kunne fornemme bordopstillingen og det service der var til rådighed.

vi fik vendt en masse ting mht mad, pynt og fik også lidt fif af bruden der var tilstede.

så nu har vi lidt at arbejde videre med ❤️

Udearealet til det festlokale vi har booket

Udearealet til det festlokale vi har booket

Lysthuset

Lysthuset

Et muligt foto lokation

Et muligt foto lokation

Aarhus å med aborre😉

Aarhus å med aborre😉

Brønden med masse af guldfisk

Brønden med masse af guldfisk

Smukke åkander

Smukke åkander

Gårdspladsen

Gårdspladsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg færdiguddannet serviceøkonom😃