Juleferie....

Tilbage til hverdagen

Så er jul og nytår overstået. Var nærmest kravlet i flyverskjul, da vi skulle afholde begge dele. Første halvdel af december gik med opgaveskrivning, vores første store projekt på uddannelsen, som vi skal op til eksamen i den 8 jan.

Efter den var afleveret den 16/12, fik jeg travlt med at forberede juleaften. Troede jeg osse havde tid til træning, men næh nej :-S så fokus var på jul og nytår og derefter måtte der så blive plads til træning og den sunde kost igen.

Julen var dejlig med besøg af mine forældre, morfar, farmor og et tysk vennepar af mine forældre, som ynder at holde ferie på Fanø. Det gik over alle forventninger, selv om jeg da havde 3 madammer stående og våge over vores gøren og laden i køkkenet. Men vi er et godt team, Theis og jeg, så de måtte trisse hen i divaneseren igen.. Kun få gange måtte vi lige bede om assistance, da jeg aldrig har lavet and før. Det blev lidt tør, men helt klart til at spise 🙂

Julebord2015

Nytår forløb meget rolig, så roligt at Theis kede sig 😀 Han er vant til hyggelige og festlige kommensammen med venner, men da han frivilligt tog sig nogle ekstravagter, så han har fri til næste år, skulle han i seng lige efter midnat. Og famse og Benji holdte heller ikke så længe, så deeeet 😉

Mellem jul og nytår havde vi en dejlige julefrokost i Theis familie 😀 Jeg var den ædru køre for svigerforældrene, svoger og manden og jeg. Det var festlig med pakke leg, folk der skålede i kærligheden (snapsen!), nogle mere end andre 😀 Nævner ingen navne, men der var nogen som gav los fordi der var chauffør på 😉 Andre gave sig i lag med en af ungernes beautyboks. Har mange ømme billeder af manden min, hans kusine og en anden kusines mand, hvor de har MEGET  røde læber, grøn øjenskygge, eyeliner, skønhedspletter og kinderødt.. Desværre har jeg fået forbud mod at lægge billederne op, men de bliver gemt på min pc, til evigt minde 😀 muahahahaha.. men som faderen til barnet sagde, så kom man til at ligne ham her:

jokeren

Ellers står den nu på kostændring, træning, eksamenslæsning, udgravning af kælderen og opbygning inden 1 juni (deadline fra bankens side) og meget andet. Men glæder mig helt vildt til at se hvad 2016 bringer…..

Godt nytår alle sammen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie....