Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Hej alle sammen 🙂

Hvorfor skulle I nu vælge at følge endnu en blog, fra en – nåh ja – ukendte, ganske almindelig person. Tja det er jo op til dig selv at vurdere 😉

De ting jeg har lyst til at skrive om, er sådan noget som: Studielivet som 35 årig, børn og kager.

Det nye “sort” inden for blog verdenen, er mode…. Siger de klog hoveder. Men det interesserer mig ikke en dyt. I så fald vil bloggen også ret hurtig dø, hvis jeg sku’ gøre mig klog på det.

Jeg er som jeg er – et sludderhovede, gør som der passer mig, går i det tøj jeg føler mig godt tilpas i, uden at skæve til tidens trend og sidst men ikke mest, så er jeg halv af hver.. der af navnet på bloggen.

Min afstamning er halvt jyde og halvt sjællænder og det gør at jeg ikke kan proppes i en kasse, af en af de 2 typer.Da jeg som “voksen” 19 årig flyttede til sjælland – aka København! – var jeg jyde. Trods det at jeg af flere omgange som barn havde boet på sjælland. Det jyske blev pakket væk og tillagde mig (igen!?) den svage sjællandske accent. Efter 16 år i hovedstaden, vendte jeg snuden mod det jyske igen, for good.

Kærligheden kaldte med villa, volvo (citroen) og børn, men….. Nu var jeg sjællænder?!?! Jeg snakkede meget sjællandsk og har haft en smule svære ved at smide accenten denne gang. Så det er en blanding af jysk og sjællandsk, det passer jo meget godt, når jeg er halv af hver 😀 😛 Jeg taler sproget dansk og så er det jo fuldstændig ligemeget med, hvilken dialekt jeg har 😉

see ya’

Julle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?