Hvem er jeg?

Opgave…..træls

Nå så fik man lige juleferie.. vupti:-D Det er 16 år siden jeg har fået så lang en juleferie, ikke siden jeg sidst gik i skole og der var den faktisk ikke så lang som nu. Vi havde sidste undervisning den 10/12. Pensum for 1 semester var nået og vi har haft en del opsummering. Nu var der ikke mere at sig, så glædelige juleferie…

Meeeeennn….

Vi har jo liiiige en opgave som skal skrives færdig og afleveres seneste den 17.. så helt juleferie er det jo ikke.

Ihhh den hænger os alle sammen langt ud af halsen nu, så vi kæmper med at få den færdig før tid, dvs mandag den 14, så vi alle kan holde juleferie og fejre det med en klassejulefrokost den dag afleverings fristen udløber 😀

Synes jeg har kikket så meget på den opgave, at jeg har stirret mig blind på den.. men hanker op i mig selv og har lidt disciplin, så gå det sku nok.. selv om der ikke er just ro herhjemme.. Med murbrokkerne flyvende om ørene, eller næsten overdrivelse fremmer forståelsen;-), skal jeg ha læst korrektur på det sidste, som skal rettes i fællesskab mandag og så er vi forhåbentlig done.

Og så er det rigtig juleferie, med konfekt, knas, julepynt og masse af hygge 😀

Og skal først møde den 8 jan. til eksamen, efterfulgt af 3 specialedage og så starter vi først den 18 på undervisning. Den del af studielivet rocks. Det kan godt være man er fattig som en kirke rotte, da jeg prioritere studiet fuldtid, frem for en hulens masse arbejde ved siden af. Men mine 2 år med studiet ser jeg som en fornuftig måde at tage 2 “sabbatår” fra det hektiske arbejdsliv.

Ungerne er meldt ud af SFO, så de for første, eneste og sidste gang kan prøve at gå direkte hjem fra skolen, fordi jeg er hjemme. Hygge med mig og have lange legeaftaler, frem for kun 2 timer fra 16 til 18.. Først var jeg nervøs ved det, da normen jo er at næsten alle går i SFO, til de er store nok til at være alene om eftermiddagen. Var nervøs for om ungerne faldt ud af fællesskabet. Men jeg indså at det blot var et spørgsmål om, at man tilrettelægger dagen anderledes, hvor legeaftaler typisk foregår her istedet.

Og ungerne lider ikke under det, tværtimod. Så nu ser jeg det som en luksus at du kan få lov at komme tidligt hjem, uden at jeg hverken er sygmeldt, på barsel eller uden job..

Og jeg kan være overskudsmor og ligefrem diske op med snaks kl 14,30.

Mum power herfra 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?