Hvor jeg dog hader sygdom!

Genopstået ….

Så lysner det skimme efter 1 uge og nogle dages efterslæv med sygdom.. Havde været i skole igen i denne uge, Jubiii… Ude blandt dejlige mennesker, men da jeg kom hjem igår, havde jeg så ondt i musklerne ( hvad for nogen????) ved venstre ribben… Jeg kunne ikke være nogen steder, og det gjorde  så nas, når jeg hostede, at jeg trods jeg skulle sprænge noget. 😱 Bedre gik det ikke at i aftes, at en muskel i højre lænd ( som jeg har bøvlet med før) osse liiiigeskulle markere sig😩😩😩 så Theis smed mig på hovedet i seng, han forsøgte med massage, hvilket ikke hjalp ret meget og smed derefter en varmepude på ryggen, som jeg lå med i en time.. Faldt da til sidst i søvn, men det bider stadig idag, så er hjemme fra skole 😩 Men hosten er sku på retur 🎉🎉🎉🎉🎉

Ærger mig lidt over at gå glip af så mange timer, men håber jeg indhenter det…

Når man så sidder og kukkelurer ud på haven, som ligner noget der er løgn, begynder ideerne at spire..

image image

Vi har fuldstændig forsømt haven, da det er vigtigere med huset, at få det færdig. Men i år har jeg en lang sommerferie, hvor jeg vil bruge den fornuftigt på at arbejde i haven.. Vi gjorde et spæd forsøg på at rydde nogle af buskene sidste år, så vi kunne se størrelsen af have.. Vi er nu blevet ret enig om, at vi skal ha lejet noget maskineri, hvor vi skæller hele det øverste lag af haven + alle stubbe osv. Tror osse vi lade blommetræet dø, da vi er mere til æble og pæretræer herhjemme.

Hele  det store bed der var engang, skal laves om til en dejlig fliseterrasse, med nogle bygget højbed af sten til mine krydderurter. Eller skal resten af haven være græsplænen. Derudover skal vi så renovere udestue og gøre den lidt større, så man i de kolde måneder, har et sted hvor vi kan samles mange om et bord, eller ha overnattende gæster. Garagen skal osse ha en tur og det skal være Theis værksted.

Der er så mange planer, og det bliver så godt, men det tager tid 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor jeg dog hader sygdom!