Job efter uddannelsen???

Ny bil..

Altså ikke mig men mine forældre. For en uges tid siden fik jeg en opringning fra min mor. Med dybt suk forklarede hun mig at deres bil ikke kunne køre mere. Årsag: udstødningen lå i gruset under bilen i deres indkørsel.

Nå for pokker, så de ville finde en ny brugt der kunne holde nogle år, til de kunne købe en sprit ny fra fabrikken.

Mine forældre har haft mange sjove biler gennem tiden: et par gamle Volvoer fra 80’erne, som nærmest kunne betegnes som tanks, en Audi V8, enhver mands drøm og senest en gammel Peugeot, som ved Gud havde set bedre dage. Jeg har før ytret mig om at den bil skulle de aldrig ha købt, i hvertfald ikke til den pris.

nå men kom i tanke om at nogle benjis fodbold træner havde en Ford til salg, til 14500. Jeg sendte mor billeder af den og efter nogle dage, fik jeg besked på at gå videre med den og få den tjekket af en fagkyndig gut. Det gjorde vi torsdag og både Theis, jeg og mekanikere tjekkede den efter og havde den på en lift. Den var rigtig velholdt og behagelige at sidde i trods 15 år på bagen. Der blev fundet lidt fejl og vi fik et afslag i prisen. Og idag kørte jeg så kareten over til de gamle. Jeg er ikke stor fan af gamle bilen, da jeg føler de kan finde på at lave krumspring, men denne her er sku rar at køre. Den vil gerne drøne derudaf, så måtte lige justere min fart på motorvej , fordi man ikke mærkede farten og den var ret støjsvag.

Min far har også været yderst begejstre hele dagen, da hans kørekomfort er væsentlig forbedret 😍

Nu må vi så se hvornår den finder på numre😉

facc2c0d-c29e-461c-b152-2dd153424fce

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Job efter uddannelsen???