Ny bil..

Min far er en gentleman

idag var jeg vidne til en god og uselvisk gerning udført af min kære fader.

Som i kunne læse igår på bloggen, tog jeg impulsivt over til mine forældre, for at køre en bil over til dem og for at  hjælpe med at rive deres gamle køkken ned, da de får håndværker i morgen, som skal lave et nyt.

Derfor skulle jeg med tog hjem og kunne passende køre sammen med mine dejlige børn, da de skulle hjem fra deres far.

min far fulgte mig på stationen, og vi står og snakker. 5 min inden mit tog ankommer, kommer der en ældre herre op på perronen, med hundred 17 poser og en rollator. Jeg høre ham sige til damerne ved siden af os, at han var hjemløs og lige udskriver fra sygehuset med dårligt ben, som de ikke ville operere. Han spurgte høfligt om de kunne undvære lidt mønt. Nej kom de prombte fra damerne og de lukkede deres gruppe med ryggen til ham.

Vi sludrede videre far og jeg, indtil manden fangede min far og forklarede om hvor ondt hans ben gjorde. Og jeg tænkte at far lige som andre blot ville sige “nå” og vende ham ryggen, som så mange andre gør. Men nej, han begyndte at smalltalke med manden osv og han spurgte om vi havde mønt og min kære fader stak resolut nævne i sin lomme og gav ham alle sine mønter. Manden blev så glad og spurgte så om min far lige ville tage nogle af hans poser og holde døren til venterummet på perronen. Jo selvfølgelig ville han det. Manden  skulle lige tjekke hvad han havde af mønter. Hi hi. Min far hjalp ham hele vejen igennem uden at rynke på næsen eller blive sippet, som en del andre folk ellers ville gøre.

Flere burde følge hans eksempel og hjælpe. Ikke nødvendigvis give penge, men at gøre noget der hjælper andre på den måde.

jeg blev sku ret stolt over min gamle far og gætter mig til at hans handling bunder i alle de sjove, skæve og harmløse eksistenser han har oplevet i sin barndom i Esbjerg. Sjove oplevelser som han altid fortæller om og som er herre griner.

img_7133

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny bil..