Den lede stjerne

Bagud på jul🙈

Hvis det står til mig, så plejer jeg så småt at pynte op til jul midt i november… jeg må jo leve op til mit efternavn😂 Men hellere ikke i år har jeg kunne holde det. De andre år har problemet været, at huset kun har været helt eller delvis færdigt.

Men i år ved jeg simpelthen ikke hvad der er galt ud over får få timer i døgnet😩

Det har så heller ikke hjulpet at Theis har været væk i 2 weekender nu pga julefrokoster. Og det skal han ha lov til, da han går mere op i det end mig. Meeen i år kommer jeg ikke til nogen julefrokoster😏 Mit studiejob falder simpelthen sammen samtlige muligheder for julefrokost. Heldigvis trækker jeg så det lange strå til familiejulefrokosten 2. Juledag. Theis har nattevagt, så han kan ikke drikke, så jeg må slå mig lidt løs 😝

Men tilbage til julepynten. Jeg plejer ellers at gå Gertrud Sand amok i den med julepynt, men har ikke fået andet end det mest nødvendige op. Synes i der mangler mere?

img_3972

img_3971

img_3970img_3969

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lede stjerne