Kan i mærke det???

Campist or NOT campist…. that is the question?

Det har været en travl weekend, mere end jeg normal plejer, men uden at det har stresset mig.  Og for dem som ikke kender mig, plejer jeg helst at have en fridag i weekenden, for at lade op og være en smule introvert.

Igår var jeg med min økonomi underviser i Sønderborg til åbenhus arrangement qua mit studiejob som ambassadør for EASV. Smadder hyggeligt og en ganske stille og rolig dag. Men laaaang tog tur hjem, da min underviser blev i Sønderborg pga familie besøg. Så det var en godt 8 timers dag.

Idag havde jeg så lokket familien med på ferie for alle messen i Herning. Det er ca 10 år siden jeg sidst har været på en messe og det var Bella centret, som virkede ret lille i hukommelsen i forhold til messecenteret.

Vi var mest interesseret i camping arealet, som også dækkede 30000 kvm!

Theis er meget glad for campinglivet, da han synes det har charme, afslapning og hygge. Jeg har været på et par sommerferie i min mormor og morfars camping vogn og diverse spejderlejr som barn.. og synes egentlig ikke det var mig..

men jeg har fået øjnene lidt op for en Camp let. Ser det som et godt min af en campingvogn og telt. Og jeg var mest interesseret i en snak med Camp let folket og få be -og afkræftet forskellige ting. Ungerne hyggede med at rende ind og ud af vogne og telte og hamstre balloner… tror de fik 4 med hjem hver..🎈

Men vi fik en go snak om det og har nogenlunde fundet ud af hvad vi vil. Vi fandt et stort telt,som var ret lækkert til små 8000kr,men vi har ikke bilen til at kunne pakke et telt ned + bord, stole og bagage.. så vi blev enig om at vi ville gerne have en Camp let, da vi også gerne snart vil have sat en krog på bilen i løbet af året… så det kan lade sig gøre.

klip til scenen hvor vi bliver fristet af et messetilbud,som også var et fandens godt i at slagsen: 7 dages camping i telt eller vogn i Nordjylland. Enten på Løkken klit eller Klim for 995kr i 2017 og der bar ingen hage ved det og man måtte også bruge det i højsæsonen..

Så nu er målet at få fundet en forholdsvis ny Camp Let, da vi også gerne ville kunne tilføje de nyere tilbehørsdele lidt af gangen 😉

img_4694 img_4697 img_4707 img_4710

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan i mærke det???