Så kom hun endelig! - Fødselsberetning

Så gik der tid med det…..

Nå så rundede vi Klara’s første måned i denne verden🙂 og den har allerede budt på mange forskellige ting og varianter af en dagligdag.

Vi var indlagt 2 dage pga mig på mor/barn og dag vi kom hjem, havde vi den mest fantastiske barselsboble. Hun spiste og sov på skift hos os begge og om natten lykkes det næsten hver gang at putte hende i vuggen. Theis er en fantastisk far. Han tog simpelthen ejerskab på næsen samtlige bleer, hvilket også gav ham nogle udfordringer. Han er blevet tisset på x antal gange og det samme med det tunge skyts. Alligevel har han taget det med knusende ro, bandet lidt over det og var videre❤

Der var kun en dag hvor det blev for meget, hvor jeg måtte tage over, fordi hun sked på ny hver gang han havde lagt en ren ble klar. Altså han nåede aldrig til punktet at få lukket bleen på hende..uppps

Amningen køre derud af og hun vokser også hurtigere end jeg huskede ved de 2 andre. Men det er også længe siden. Pt vejer hun 4980 gr efter 4 uger og er 54,5 cm lang. Hendes kampvægt ved fødslen var jo 3780 går og 50 cm. Så et gæt er at hun er omkring 5400 gr nu.

Nætterne gå efterhånden også ganske godt. Jeg er spændt på om hun bliver som sin søster og sover igennem snart, altså tager de 5 timer i et stræk. Foreløbig har rytmen  de sidste 2 uger været gennemsnitlig 3 timer. Men der har også været nætter med op til 4 timer i et stræk. Så det ville da være fedt. Hvis hun er grydeklar omkring 22 tiden, så tager hun typisk 3 stræk på ca 3 timer, frem til kl 8. Andre gange som i nat, er hun først klar ved midnatstid og så er det 3 stræk frem til ca kl 9.

Og når nu nattesøvnen køre for hendes har hun de sidste par uger været en prut om dagen. Hun kan være vågen op til 4-5 timer, kun afbrudt at små kort powernap på 15 min typisk. Det er lige lang tid nok synes jeg at hun er vågen. Synes at kan se at hun når til et stadie hvor hun ikke selv kan finde ro og sove et par timer. Om det skyldes et tigerspring, som vi i øvrigt ikke mærket ret meget til, skal jeg ikke kunne sige, da det ikke har været fra den ene dag til den anden, men langsomt over tid.

så nu sætter jeg ind med det tunge skyts og begynder systematisk at putte i barnevogn (undtagen ved skybrud) 1-2 gange om dagen. Vi har heldigvis en skyggeplads ved huset, så hun kan stå køligt og i ly for den værste brise her på vestkysten.

Så det kræver lige et par eller 10 kig til barnevognen, når hun har brug for at blive lullet i søvn i de forskellige søvn faser.

ellers synes jeg ikke det er så slemt endnu, det kan være det kommer, i forhold til at folk siger: du er jo ikke i 20’erne mere. Self møntet på afbrudt søvn og at det skulle være hårde jo ældre du bliver. Synes ikke det er Værre end da jeg var 25 år med min første. Måske fordi jeg får så meget hjælp at min dejlige mand❤ Når man er et makkerpar og virkelig tager del i opgaven, så vil jeg vove at påstår at det hele er meget nemmere uanset alder. Det hårdeste for os er nu hvor Theis bliver sendt ud igen, sådan rent følelsesmæssigt. Det er værst.

Skidt pyt med at der er visse ting der går i står når han tager ud, som jeg ikke kan gøre noget ved, vi klare den alligevel. Men vi savner ham alle mand når han er ude. Selv Benjamin sagde i forgårs at han savnede ham og hvornår han kom hjem❤ Jeg bliver aldrig go til når han rejser ud, jeg er helt ødelagt aftenen inden han rejser, så er glad for mine unger, som holder mig oppe og på dupperne ha ha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom hun endelig! - Fødselsberetning