Ferie og alle dens sysler😃🐣

Argh for lidt timer i døgnet!!!

Kender du det, med at mangler timer i døgnet.. For tiden synes jeg den er storslem herhjemme. Theis knokler i kælderen, men at blive færdig inden 1 maj. Alle timerne i fritiden går med at pudse vægge, bygge vægge, hente materialer osv. Jeg hjælper hvor jeg kan, oprydning, når ting skal løftes ved fælles hjælp, malearbejde, husholdning, børnepasningen og studiejob for at hente ekstra penge til hjemmet.

synes det er mega træls at hænge i en klokkestreng, men nu kan vi da se en ende på det snart… Eller rettere det skal vi, for vi skal være færdig om 5 uger 😱😱😱😱

Synes tiden går mega stærk.

mit første år på studiet lakker osse snart mod enden, i maj mdr har vi eksamener  og først derefter er der tid for mit vedkommende til haven. Og igen det kommer an på hvor meget jegkan arbejde på studiejobbet. Og så er der jo lige 3 eksamener som skal overståes, forhåbentlig som bestået, så jeg ikke skal til reeksamen.

der ligger helt vildt mange fødselsdage heri foråret, hvis jeg har noget at skulle have sagt, så bliver vores fællesbarn ikke et forårsbarn når den tid kommer😂😂

argh nogen gange ville jeg ønske vi havde flere timer i døgnet, så man ikke har følelsen af at halse efter hele tiden.

nogen der har en god opskrift på at få flere timer o døgnet ???😂😂😂😂😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie og alle dens sysler😃🐣