Det uundgåelig spørgsmål....

Sikke en weekend

Jeg skal love for at Black friday også er kommet til Esbjerg !!! Der var sort af mennesker og der var nok at lave helt frem til 21.45… okay det landede jo også samme dag som juletræstænding og julemandens besøg i Esbjerg 😉

Jeg var på arbejde i 8 timer fredag aften til 22 og igen lørdag i 6 timer. Min fødder var så smadret! Mine ben var også trætte, men det var klart værst med fødderne. Og det er absolut ikke godt for min dårlige fod! Jeg måtte sidde og rulle foden på en speciel bold, da vagterne var overstået. Humpede simpelthen rundt de første mange timer af søndagen.😩

Jeg har betjent mange kunder gennem tidens løb, så det kan jeg til fingerspidserne, men det er ikke det jeg vil arbejde med, når jeg slutter min uddannelse til sommer. Den tanke har jeg forlængst gjort mig og det kommer nok mest af de 14år med kundebetjening i billetsalg og vi kundeservice. Som jeg snakkede med min mor om for mange år siden, og nu kan jeg nok godt forstå lidt hvorfor de skiftede job often inden for statsbanerne (aka DSB) da jeg var ung. Min mor og jeg snakkede om at hvis man bliv siddende i et job kun for pengene og ikke fordi man glædes ved jobbets udfordringer, så ville man ende som en mavesur gammel dame, fordi man ikke gjorde noget ved det. Jeg så alt for mange tidligere kollegaer og oplevede mange, hvor service gik fløjten, fordi de var kørt surt i det.

hvor mine forældre ikke forlod DSB og Banedanmark, men rokerede rundt i forskellige stillinger, så slap jeg fri. Og jeg smuttede vist på det rigtige tidspunkt, for der er virkelig meget der har ændret sig siden hen. Næsten alle billetsalg er lukket og nu er det kiosk salg.

Ikke fordi jeg synes jeg er hævet over at stå sådan et sted, men jeg ønsker blot at udvikle mig og gå på arbejde, til noget jeg brænder for! Hvor hvis man ender som hende den mavesur, så ved jeg godt hvem der også er taberne. Det er kunderne, som vil få en dårlig serviceoplevelse og min familie. Familien fordi de ville skulle lægge øre til surmuleri og negativitet. Og sådan skal det ikke være. Så selv om det køre på autopiloten, når jeg står på scenen og ekspedere kunde, så er den øvelse lært og jeg skal lære noget nyt 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det uundgåelig spørgsmål....