Hæklet Halloween pynt

Er der mere mellem himmel og jord..?

Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, haft den tro. At der mere mellem himmel og jord end vi mennesker kan forklarer.
Jeg har dog altid håbet at jeg ikke var den person som var talerør eller havde andre “gaver”. Jeg er nemlig ikke sikker på min psyke ville kunne klare at se ånder eller vide hvad der ske for andre personer ud i fremtiden..

Grunden til at jeg tror på disse ting, er oplevelser jeg selv har haft i mit voksenliv og så at min 6. sans engang imellem rammer plet.
Jeg har oplevet 2 kapsler blive vendt på mit køkkenbord, hvor jeg sad i den anden ende af stuen, uden nogen var i nærheden, samtidig med den karakteristiske lyd af metalkapsler der klirre. Jeg har oplevet gardiner der falder ned, potteplanter der vælter og en radio der gentagende gange slukkes pludselig, hvor det visere sig at kontakten stå lodret midt mellem sluk og tænd!!

Derfor tror jeg på at alt ikke er sort og hvidt.
I denne proces jeg er igennem, med at være jobsøgende og andre store ting vi tumler med her i huset, har jeg i snart 6 mdrs tid, luret på om jeg skulle få en håndlæsning eller en seance hos en clairvoyant. Jeg har bare ikke vist hvor jeg skulle begynde eller slutte.

Så jeg valgte at få lagt et personlig horoskop, som jeg lige nu er ved at læse igennem. Og hold op der er nogle ting som rammer plet!!

For leden var jeg til en føsdags komsammen, hvor jeg i løbet af dagen får snakket med en sød dame, som viser sig at være clairvoyant. Hun gik ikke i dybden med mig, da det ikke var rette tid og sted, men hun fornemmede nogle ting og da snakken faldt på min afdøde mormor og de ting hendes ånd havde lavet af finurligheder i mit rækkehus, blev jeg sku lidt spookt. Men hun ramte plet, med ting hun ikke kunne vide og et eller andet fik mig til at tudbrøle. Jeg kunne slet ikke styre da vi kom til at snakke om min afdøde farfar. Som hun også sagde, så var da vidst noget der vi sku ha en go snak om. Skal lige sige at jeg ikke selv synes jeg har noget uløst issue med min farfar, for ham nåede jeg at sige farvel til, den dag han døde. Så hvad der lige spillede ind der, ved jeg ikke. Clairvoyanten spurgte om jeg kunne mærke ham, så han var vidst på besøg.. Det er sku lidt syret…
Bagefter blev jeg så træt og havde ingen appetit. I dagene efter havde jeg det sådan lidt underligt i kroppen.
Men nu har jeg da i det mindste fundet en åbning til at starte op på sådan et møde.

Tror mest af alt jeg ønsker at gøre det, p.g.a. indsigt i mig selv og en hjælp til at få nogle guidelines ud i fremtiden.

Når man nu er lidt overtroisk, måske man så ryger gennem stenen, som i Outlander?

Når man nu er lidt overtroisk, måske man så ryger gennem stenen, som i Outlander?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet Halloween pynt