Oooost😉

Vi prøver igen med kundernes opførsel….

For ca en uge siden, kunne jeg kun få uploadet 1/3 af mit indlæg omkring kundernes opførsel.

I det store hele så gik det ud på 2 ting jeg ikke synes er i orden, når man går ind i en butik.

1: hvorfor tror folk med hunde, især mindre hunde at det er ok bare at vade ind i en butik med sin hund? Mig bekendt har der alle dage været en hundekrog uden for næsten alle butikker og der skal hunden være. Og hvis man endelig skal have sin hund med ind i butikken, så kan man da i det mindste spørge om det er ok. Hvorfor tror folk med hunde at det er mere ok at gå ind med hund i en nonfood butik end det er at gå i et supermarked med hund? Der er selvfølgelig fødevarerne til forskel, men der kommer sikkert lige så mange allergiker i små butikker som i supermarkedet. Og en hund kan lige så vel finde på at ødelægge/tisse/bide i varer i de små butikker som i supermarkedet..  Jeg kan godt se det er et issue med de små taske hund, at de bliver bare stjålet eller lignende, hvis de skal bindes uden for butikken, men så finde på en måde at forhør sig hos personalet inden man indtager butikken.

2: hvorfor er det, at hvis butikken har en bred disk, at man så som kunde synes det er ok at stille sig helt oppe i nakken eller placere sine varer demonstrativt på disken, lige ved siden af den der ekspederes. Det er så uhøflig en opførsel!

Nå man gør sådan, er det så fordi man er bange for ikke at blive ekspederet i den rækkefølge man står i, at man måske bare er meget ego anlagt eller hvad kan det måske ellers være?

Lad mig slå en ting fast, jeg elsker hunde, men gå nu alligevel bare ud fra at hunde ikke har noget at gøre i en butik! Og slap nu lige af med de rundsave på albuerne, når man står i en kø. Det er sjældent det tager 10-20-30 min, så det skal nok blive din tur, uden du stå og ånder folk i nakken😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oooost😉