Fødselsdag i Gamestreet Mekka Esbjerg

Det er længe siden..

Hmmm der er gået en lille måned siden mit sidste indlæg.

Der er sket mange ting, men har ikke haft overskuddet eller energien, til at opdatere på bloggen😏

Lige nu er jeg jo i praktik og det fylder rigtig meget. Det som har været frustrerende har været, at jegikke kunne finde noget at skrive om i min praktikrapport eller for den sags skyld min hovedopgave til foråret. Fuuuuck pres😱🙈🙉🙊

Har snakket meget med hende jeg følge rundt på Gram Slot og chefen. Og dethar taget mig lang tid at forstå hvad chefen havde af ide til min praktikrapport. Hun taler det hun tænker og jeg kan sagtens forstå hende, men jeg manglede den der:Aha oplevelse!

Følte mig som en komplet idiot, fordi hun skulle gentage sig selv så mange gang. Normalvis er jeg rimelig kvik i opfattelsen, men her forstod jeg ikke den dybere liggende årsag til det jeg skulle skrive om.. Og alle jer som har skrevet speciale, opgave osv, ved godt at man skal ha’ den dybere mening med det man skriver om, ellers er man på tynd is!

Vi vendte tingene med min vejleder over Skype og hun ar enig med min chef. De sagde en masse kloge ting, som jeg sagtens kunne følge, men det gik så stærkt, at jeg gerne ville ha haft det på bånd, så jeg i ro og mag kunne lave de goe noter og råd..

Bagefter måtte chefen igen skære det ud i pap, men denne gang med noget mere info og anderledes fortalt, så jeg nu fangede hele ideen med det.

Så nu efter 1,5 mdrs søgen, er jeg endelig igang. Har self skrevet lidt hen afvejen på de andre ting, så er ikke helt på bar bund.

Men kan sige så meget at min praktikrapport kommer til at hænge sammen med min hovedopgave.

Så nu har jeg rigtig travlt med 37 timers praktik, samtidig med at jeg skal skrive en opgave ved siden af på 35000 anslag, hjælpe ungerne med deres fritidsaktiviteter mandag til onsdag, børnenes skolelektier og en masse andet.

Og nu tænker i: jamen hvad med kæresten… Joooo se i de næste par uger, køre han planlagt overarbejde på hans arbejde, da de renovere anlægget. Så han har 12 timers dage, hver dag pt!

så han har lige så travlt som mig.

og nåhe ja så er jeg igang med Boostkuren fra Frk. Skrump. Ikke fordi den er vanskelig, men den kræver lige lidt planlægning osse.

så når jeg endelig kan sætte mig i sofaen om aftenen, har det ikke lige været 1. prioritet at skrive på bloggen. So sorry. Men det bliver bedre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Gamestreet Mekka Esbjerg