Hvad laver vi så i vinterferien???

Til casting med Emilie….

Her til morgen var vi tidligt oppe, når man nu har ferie, da jeg havde lovet Emilie, at hun måtte komme til casting på pigebladet Olivia.

Så hun strøg i bad, fik vasket hår, fik det føntørret, fik neglelak på og fik undtagelsesvis mors mascara på;-) Rigtig pigehygge.

Så 9,40 drog vi mod Esbjerg storcenter og til vores glæde var der ikke ret mange, ca 10 stks håbefulde unge piger.IMG_0491

2016-02-18_1141

Så efter kort ventetid, indskrivning og gratis blad + reklame, var det emilies tur. En af deltagerne fra Danmarks næste topmodel var med, og hun stod og viste pigerne hvordan man poserede. Jeg tror Emilie har øvet lidt for meget, for det tog ikke længe i forhold til de andre piger. 😀 Hun opførte sig fantastisk eksemplarisk og stillede sig bare hjemmevant op. Moar her havde et meget bredt smil på læben, mens jeg fulgte det på sidelinjen.

Vi ofrede de 200 kr for billederne der blev taget, for hvis hun ikke bleve stemt i finalen eller udvalgt af dommerne, så har hun ihvertfald dem, som et sjovt minde.

Det kunne da være sjovt at blive barnemodel, så hun kunne prøve at tjene lidt lommepenge selv og få sig nogle sjove oplevelser.. Hvis ikke har hun heldigvis stadig drøm om at blive frisør eller stuepige 😉 (hun synes Badehotellet er sjovt at se )

_MG_4311 _MG_4314 _MG_4320

2 kommentarer

 • Magdalinda

  Ej hvor skægt 🙂 Det er da også nogle gode billeder at have liggende, om hun kommer med eller ej :)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julle

   Præcis, det sjoveste er oplevelsen og at det ikke bare er mig og mobilen der tager billeder, men en rigtig fotograf 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver vi så i vinterferien???