Status vægttab😊

Hylder kærligheden😍

Jeg vil gerne lige bruge et øjeblik på at hylde kærligheden.. Kærligheden til sine børn, sin familie, vennerne og ikke mindst ens kæreste/ ægtefælle.

image

Jeg er så usandsynlig heldig at have fundet ham, jeg vil tilbringe resten af mit liv sammen med. I forhold til hvad jeg før har oplevet og har hørt andre fortælle om deres forhold, så synes jeg ikke at der er gået hverdag i vores forhold… Efter snart 2 år + det løse 😉

Vi har endnu ikke oplevet dagligdagens små sure opstød og negative kommentarer, der nemt opstår i en travl hverdag. Og det er til trods for vores store byggeprojekt, hvor vi er blevet testet, med 2 børn på meget få kvadratmeter, manglende køkken, vægtforøgelse osv.

Hvad kan være årsagen til det.. Jeg tror måske en stor del skyldes, vores ens værdier og så hjælpes vi ligeligt herhjemme med de daglige ting. Dog ikke hvis Theis har travlt med byggeri, som jeg ikke kan hjælpe med, så klare jeg store dele af det huslige i sådan en periode. Når man ligeligt hjælpes ad i hjemmet, så tror jeg osse på at overskuddet til hinanden og kærligheden er meget større og har bedre plads. Vi hakker ikke på hinanden og opbygger ikke en irritation over, en sidder og stener tv, spil osv. når bunker af vasketøj, opvask og andet hober sig op. Når man opbygger sådan en irritation, nok fordi man ikke helt har de samme holdninger til de daglige gøremål, så mindske pladsen til kærligheden osse.

Nogen tænker sikkert, sikke noget pladder…. Men det er sku rigtigt.. Taler af egen erfaring. Nogle tænker: ja ja naive fjols, du bliver klogere.. Men jeg er blevet klogere med årene og har lært meget gennem tiden. Vi sidder ikke og er sukkersøde konstant, men jeg er mega stolt af min dejlige kæreste. Vi har et dejligt liv sammen, som bliver stærkere dag for dag.

❤️

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status vægttab😊