Kæresteweekend på Marienlyst Strandhotel

Vi sælger…

Vores lille hus..

Efter godt og vel 4,5 år i vores lille hus, har vi taget beslutningen om at sælge det. Vi har self en plan og vi lægger ikke skjul på at vi gerne vil nordpå, tættere på familie og venner. Jeg har desværre ikke så meget familie tilbage i Esbjerg nu hvor min kære Famse død sidste efterår. Og når der er  2 timers kørsel både for mine og Theis forældre, så står vi meget alene med pasning af børn når der akut er brug for hjælp.

Self ved jeg godt at min familie her byen gerne vil hjælpe hvis de kan, men de har også hver deres familie med samme behov som os. Og da Theis er ude så mange dage af gange er vi ekstra udfordret. Mit netværk i forhold til nær veninder er begrænset her i byen og det skyldes nok at jeg kun har boet i byen i kortere perioder og derved ikke har haft samme mulighed som Theis, for at danne mig et større netværk. Dem jeg har er dog guld værd ❤️ Men igen idag har alle travlt med deres egne familie og udfordringer. Og så hader jeg at være til besvær for andre😉

Derudover så er huset bare for småt. Nu vil du sikkert tænk: jamen hvorfor bygger i ikke bare den 1 sal?

Det orker vi simpelthen ikke. Nu har vi ligget i mere eller mindre byggerod i 4,5 år og man når til et punkt hvor nok er nok. Vi har jo lavet en total renovering af huset og fordi Theis har knoklet med næsten alt selv indtil nu, så er både han og jeg drænet. Med det arbejde han har nu, er han heller ikke hjemme til at lave lidt hist og her, som han gjorde før. Alt hans frihed gik med at renovere på huset, så ungerne var jo vant til at hans tøj f.eks. Var arbejdstøj. Når han har sine hjemme perioder nu, skal han slappe af og lade op, og måske hjælpe sine venner og familie med småting, i forhold til at det altid er os der skal hjælpes. Og han skal især ha sin fri perioder nu hvor lille moslerøv snart kommer ud. ❤️

Mange har spurgt os om det ikke er ærgerligt at flytte, nu hvor vi har lavet så meget på huset? Og nej sådan ser vi ikke på det, for tingene og ens behov ændre sig og tiden står ikke stille.

Theis købt jo oprindelig huset til sig selv, inden han få måneder efter tog en beslutning om at en person blev til 4 med få måneders varsel. Der havde han købt huset og vi havde det fint med huset den gang. Det er blevet et skønt hus, som vi nu har taget tilløb længe til at lade andre få glæde af. Det har været enormt lærerigt med alt det vi har knoklet med i huset. Men vi er nået til et punkt nu, hvor vi ikke gider et gør det selv hus, men et hus vi bare kan flytte ind i, og slappe af når vi har fri og istedet invitere venner og familie på grill aftener osv istedet for byggeweekender.

om vi så ved hvad vi skal? Ja det gør vi, men alt ting til sin tid og når alle ender mødes, vil vi indvi omverdenen i vores fremtid.

I kan se vores hus her hos mægler:

https://www.danbolig.dk/bolig/esbjerg/6700/villa/28120172584-281

Der knokles med det sidste projekt, træterrassen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæresteweekend på Marienlyst Strandhotel