Kan du huske den aften i '92?🇩🇰

Turen til Polen vol. 1

SÅ er vi landet hjemme igen efter en lille forlænget weekend i Polen. Vi var inviteret til bryllup og det flaskede sig sådan at ungerne kunne passe på Fanø af bedstemor og far.

Vi havde i månederne op til planlagt rejsen, da den skulle kombineres med bil til Hamburg, parkering af egenbil, fly til Katowice lufthavn og billeje, da det var ret billigt i polen. Vi ville under ingen omstændigheder køre den lange tur, da det ville tage +12 timer.

I ugerne op til fulgte jeg intenst med i hvordan transporten til hamborg var, da der åbenbart er et frygteligt vejarbejde, der gik igang netop som vi skulle afsted.
Mine forældre aka bedsterne til ungerne var ankommet hos os torsdag og jeg fik drukket mig lettere beruset sammen med far og Theis om torsdagen pga min dimission. Mere om det en anden gang.

Så fredag kunne vi egentlig bare køre, men Theis skulle lige have øjne, så det blev ved middagstid, at virk kom afsted. Vi havde ca 5-6 timer inden vi skulle være i lufthavnen og det gik da også strygende på dansk side. Jeg insisterede på at vi skulle af landevejen derned pga vejarbejde, info havde jeg samlet via diverse campist Facebook grupper, nu hvor vi er campister. Jeg kørte det første stykke, mens Theis forgæves forsøgte at indhente nyheder om trafiksituationen. Han fik mig overtalt til at vi alligevel prøvede A7 og så tog beskik af situationen. Vi nåede kun lige på den anden side af Flensburg, da vi ramte den første kø.. og vi holdt næste stille. Vi kunne se at der blev ædt mindst en halv time der. Og jeg kunne derfor godt konstatere at vi ikke ville nå flyet, hvis vi fulgt A7.

Så var gode råd dyre… Jeg tog en rask beslutning og fjernede motorvej fra Gps’en og så tog vi den første og bedste afkørsel vi ramte.

Så gik det egentlig ok, men vi kom ud på nogle meget små og snørklet småveje og Theis var sku meget skeptisk. Men jeg bevarede roen og vi fortsatte.
Så ramte vi B77 og jeg kunne se på Adec at der også var noget kør der, men kun kort og ganske rigtig det ramte vi også. Der blev Theis meget presset og sendte mange eder og forbandelser afsted mod det tyske vejvæsen.
Behøves jeg at sige at der var MAJET stille i bilen og en lettere anspændt stemning. Theis nåede også at få ud mellem ederne og forbandelserne, at han fandme ikke kørte hele vejen til Polen. Så ville han hellere vende rundt og ta hjem!

img_6394

En lettere presset mand

En lettere presset mand

Nå men efter små 20-30 min. kom vi også igennem det vejarbejder og så begyndte det heldigvis at glide. Ifølge Gps, ville vi være i lufthavnen 16,30 og vi skulle flyve kl 18,45, så der var ikke plads til flere julelege. Men nu var heldet også med os og vi strøg afsted på de tyske veje og trods nogle enkelte afspærringer, hvor vi lige måtte vende rundt, landede vi i lufthavnen 16,45 og nåede security, ret hurtigt, da der heldigvis var styr på tjek ind på mobilen. kl 17 var vi  nået ind i det forjættede område i lufthavnen, hvor vi kunne få mad. Og ikke et ord om at Theis valgte en lille pizza, på begges vegne, istedet for den store! 😛

To be continued

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du huske den aften i '92?🇩🇰