Det er længe siden..

Tilbage på slottet

Halli halløj så er jeg tilbage.

Det har været en laaaaang pause fra skriverierne, men det skyldes fuldtidspraktik og en masse arbejde med min praktikrapport.

Men nu er det vel overstået og mangler bare eksamen den 16 nov.

Det har været 3 fantastiske måneder på slottet og har fået en masse ny viden og lærdom. Jeg har lært en masse nye søde og rare mennesker at kende.
En kæmpe tak skal der lyde til Cathrine. Hun er en fantastisk event koordinator og forbillede. Hun har givet mig et indblik i verdenen for en koordinator og har kun bekræftet mig i at det er det jeg gerne vil arbejde med.

Idag var jeg så tilbage efter 1½ uge på skolebænken. Julemessen var startet og jeg havde nogle fribilletter der skulle bruges. Så vi tog alle 4 afsted og mødtes med Gyrild og Seb.

Vi osede igennem stalden og Den Holstenske Lade og gik op på slottet og fik en snak med Sanne. Det var så dejligt at se alle folk igen <3

Vi fik købt lidt forskellige jule ting og andet og satte os ned for at se Pyrus show. Det var virkelig godt. Sjælent har jeg set Theis grine så meget over et juleshow..

Svend som introducere Pyrus

Svend som introducere Pyrus

Derefter fik vi lidt at spise og ungerne fik autografer og taget billede med Pyrus. Benji fik lige en høj stjerne hos nissen, da han forærede ham en af de lune klejner jeg lige havde købt, som han straks guffede 😀 Benji var pavestolt.img_3748 img_3743 img_3745

Så fik ungerne lov til at køre med julemanden i hestevogn op til slottet hvor vi skulle tænde for juletræet og danse lidt om det. Imellemtiden var det blevet piv koldt udenfor, så der blev ikke synget ret meget. Så forsatte vi inden for, hvor vi skulle hører Sanne læse op af sin nye julebog, som jeg selvfølgelig har erhvervet mig et eksemplar af.Ungerne sad og hyggede lidt med Sanne inden hun skulle læse højt, hvilket en journalist fra Der Nordschleswiger, tog billede af og spurgte os om julemessen bag efter, både med navne og alder 😀 så måske ungerne kommer i avisen 😉img_3766 img_3749 img_3752 img_3754 img_3763

Så en helt igennem fantastisk hyggelig dag og benji tog lige en skraber på vej hje, det må være en indikation af at det har været godt 😛

Og her til aften skal der læses jule go nat historier fra vores nye bog;-)

img_3733

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er længe siden..