Hårkridt og 9 årig ung dame😂

terpe, skade i ryggen og det løse….

Kvalitativ, kvantitativ, kongurens, norminal skala, karamel modellen, kausal, hypoteser og andet godt.. Det hvirvler rundt i knolden på mig i disse dag..

image

På fredag skal jeg op til min første reelle eksamen i  16 år, i samfundsvidenskabelig metode og branchekompetance.. Bevares det lyder  fornemt, men det er faktisk ikke så svært alligevel som jeg troede.. self er der mange fagtermer i metode faget, men jeg har da så meget overskud, at jeg osse lige kan sende min svigerinde lidt hjælpe tekst, da hun osse skal op til eksamen lige om lidt… Dog studere hun HD, på uni, så der er undervisningen noget anderledes… Er virkeligglad for at jeg har valgt en uddannelse på erhvervsakademiet, synes det virker mere spiseligt..

Bevares ikke et ondt ord om Universitetet, men det er ikke min stil, slet ikke efter 16 års erhvervserfaring. Der skal en anden undervisnings form til.. så EASV er stedet!!!!

Er fuld af mod, nu hvor jeg endelig forstår metode, mor Mia (vores klasselærer) bliver glad og jeg glæder mig faktisk til at skal ind til hende og vores anden lærer og fremlægge 😉

Mit ellers gode study flow blev afbrudt af unger der skulle hentes og kæresten, som havde en akut tid hos fysen.. De piller han fik sidste tirsdag til ryggen, virkede ikke rigtig.. så nu skulle den tilses.. For dem som ikke har hørt det, så prøvede han at lege Heman i tirsdags i noget der involverede en kældertrappe, trillebør betonstykker fra det gamle kældergulv og så noget med tyngdekraften… så vi sætter vores lid til demolitionteamet der kommer i weekenden, for Theis ryg er ikke ok til der…

Så os afsted til Ribe, øv øv.. derefter ræse ( overholdte hastighederne) hjem igen, for at køre Emilie til kor, hent lås til ungernes nye løbehjul, hjem, afsted igen efter kor damen, hjem og lav mad.. sååå har jeg terpet siden kl 14?? næhh det må blive efter årgang 0…

Så nu vil jeg joine dem her:

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårkridt og 9 årig ung dame😂