Så gik der tid med det.....

Stor omvæltning…

…Så er sommerferien overstået og hverdagen melder sig igen. Og der er sket store forandringer herhjemme..

Flytning:

De sidste 2 måneder har gået med at pakke ned og nu at pakke ud. 14/7 fik vi nøglerne til vores nye hus og har nu haft adresse og boet her i knap en måned. Pyha hvor jeg dog hader at flytte. Jeg er efterhånden ret rutineret i at flytte, da jeg efterhånden har flyttet hjem 9 gange. Ja du læste rigtig 9 gange fordelt over hele mit 38 årig liv. Og forhåbentlig er det også slut med det og den onde cirkel er brudt nu. Det lyder hårdt, men forstået på den måde at jeg ikke har rod noget sted. Det savner jeg rigtig meget. Også af hensyn til børnene. Godt naboskab, vejfester og et sted hvor børnene bo tæt på venner og vi finder roen.

mange af de ting er vi allerede blevet mødt af. Da vi fik nøglerne, lå der en invitation til vejfest, tjek.

flere genboer kom forbi og hilste på og præsenterede sig. Den ene har sågar givet os en brugt seng til Emilie, som er midlertidig indtil hun får den nye.. det er virkelig rart, vi vinker til hinanden og siger dav og så “holder vi øje med hinanden” i den forstand at beboerne på vejen er obs på fremmede. Det er så fedt!

de fleste flyttekasser er efterhånden tømt, mangler 7 kasser plus det løse og jeg er ved at være godt brugt. Det er f*cking hårdt at flytte med en baby. For det første er man ude af for efter en fødsel, for det andet, så al den tid man kan bruge på afslapning, når baby endelig sover, skal bruges på nedpakning og rengøring. Jeg har haft et par dage på det sidste, hvor jeg ikke har rørt en eneste flyttekasse og rod var rod.

Jeg var simpelthen træt helt ind i knoglerne og jeg kunne ikke mønstre noget energi. Energien blev brugt på ungerne og så krydsede jeg ellers fingre for at ingen dukkede op uanmeldt😉 jeg er virkelig taknemmelig for at Klara er en nem baby som de 2 store, ellers havde jeg da været lige til den lukkede!

En af de ting hvor jeg godt kan mærke at vi nu har fået trapper i det nye hus, mellem opholdsrum og soveværelset, er når jeg gå med den lille… ah lille er hun ikke mere, 3 mdr idag og en kampvægt på 8 kg! Det er 2 kg mere end de andre da de var samme alder og hun er også ved at hale ind på sin fætter. Tror det var 1,6 kg der adskiller dem og 8 mdr imellem dem!

Tror jeg vil tælle hvor mange gange jeg drøner op og ned af den trappe!

Selv om vi er lykkelige for set nye hus og nyder det i fulde drag, så er der også en negativ side. Jeg har haft for meget om ørerne og jeg har snerret af Theis. Vi snakkede kort om det inden han tog ud igen, men han havde set heldigvis også på samme måde. At han har snerret og det synes han også er træls. Det er fordi vi er max presset og det glæder jeg mig til at der nu falder ro pligt en og alt er kommet på plads. Snart…..

men alt dette nyder vi fra huset😍

Smuk solnedgang

Skib på vej i fjorden

Skybrud på vej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik der tid med det.....