Hyldest til Sif

Sommerferie meeeeeen….

Så er det er sket ting og sager siden sidst…

EKSAMEN

Fik som bekendt et lækkert 12 tal i speciale eksamen, men fik “kun” 4  i erhvervsøkonomi og 4 i den tværfaglige. Øv øv. Self er jeg bitter, for kunne ha gjort det bedre. Men jeg havde lavet flere letsindige ting i min eksamens periode. Simpelthen bidt over for mange ting. Huset skulle gøres færdig til syn, arbejde det normale vagter i butikken som jeg plejer ( en smule ekstra timer osse) diverse udflugter, kor koncerter osv med ungerne osv. Har lært på den hårde måde at når det er læseferie, så er det f..King læseferie og der skal fokus være. Jeg gjorde det så piv ringe til min sidste mundtlige eksamen, at mine 2 lærer må ha tænkt at jeg enten havde eksamens angst eller  noget ligende.. Jeg var selv klar over det hele vejen igennem.. For meget stress havde gjort at tingene simpelthen ikke sad fast..

ARBEJDE

Lige nu køre jeg en god håndfuld timer i butikken, da cheferne er på ferie. Det giver godt til ferien😉

HAVEN

OHHH et kapitel for sig. Jeg fik brændt vores 1 år gamle plæneklipper af😩😡måtte i stedt klippe græs med en græstrimmer. Det kan man dog sagtens, selv om armene er en kende mere smadret end ved brugen af en plæneklipper. Det værste bliver dog at vi skal grave haven op ved håndkraft og så vil vi i stedet græs over det hele. Vi har simpelthen ikke råd til en ny terrasse af sten i år, omen på det sidste med huset… Så nu er det min tur til at knokle. Men det er gratis motion 😝

ÅRSDAG

Jaaa ❤️❤️❤️❤️❤️

Så har vi officielt rundt vores 2 års dag 1/6. Selv om vi har kendt hinanden i næsten 3..  Den første tid var et prøveforløb 😂😂😂 Theis fik Game of thrones bogserien i en fin lille pocket udgave… Med drageskind… Kommenteret af både Theis og babysitter Michael.. Okay jeg er ikke inkarneret Got fan, når det ikke har strejfet min tanke at det var ideen med læder omslaget.

jeg skulle have haft en omgang hotstone massage, men massøren var syg, så det gavekort er på ubestemt tid. Derudover kom Michael ( kusinens mand) og passede unger, med deres egne 2 skønne unger, så vi kunne spise ude. Vi gik på dronningen og sørme om ikke theis’s kammerat Andreas var tjener. Mega hyggeligt. Vi nød det😍

derud over har der været klassefest i emilies klasse, eksamen-er-overstået-for-de-fleste-gilde hos en klassekammerat ( dog måtte jeg undvære at returnere til festen, pga manglende vandindtag = migrænelignende hovedpine😖😖😖😖😖) afslutning på kor for Emilie, bil der skulle på værksted, Famse som skulle køres i byen osv bla bla bla bla….

ja ja kan nogen gange undre mig, hvorfor Theis beder mig smide mig på sofaen og slappe af

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldest til Sif