Kasser, kasser og atter kasser

så der sommerferie !!!

Så er det i morgen at ungernes ferie for alvor starter.

Jeg køre mine dejlige unger til Slagelse, hvor de starter med ferie hos onkel pjevs og tante Heidi. Min mor er desværre ikke på toppen, så derfor skal de være hos min lillebror. Men det gør dem ikke noget. De eeeeeelsker deres onkel pjevs og tante Heidi 😉 Så de skal nok få en fortrinnelig uge hos dem

Mandag i næste uge bliver se så hentet af deres far, og så står den på ferie i 2 uger der til den 17/7.

Hmm og hvad skal der så ske i morgen ud over at ungerne transporteres til øen????

Jeg skal hjælpe min mor og far med at rydde deres terrasse, så jeg skal have pakket noget af mit havegrej ned. Min dejlige morfar kommer osse på visit 😀 jaaaaa.

Over middag køre jeg så mod københavn. Jeg skal hente noget sødt kurveflet møbler hos en gammel kollega og så står den ellers på tøse visit. Og programmet er heftigt!!!

Jeg havde jo fået et meget godt netværk på sjælland og savner mine veninder frygteligt, for det er desværre dyrere at tage på en endags/flerdagstur til sjælland end til Djursland/Aalborg, hvor Theis gutter er fordelt ( de flest)

Så ud over en gammel kollega, så skal jeg se 3 tøser, som jeg ikke har set i snart 2 år..

Øj hvor jeg glæder mig.

Der var self mange flere jeg gerne ville se, men et besøg skal jo osse passe med deres skemaer 😉

så masse af tøse fnidder i morgen <3

sex-and-the-city-vogue-14-22jul14-rex_b-LjkZOIXDqgl1Gk5G74UIEA

 

2 kommentarer

  • Julle

    Ha ha nåh ja du var jo osse kollega, men det er en fra Eniro😂😍😢😘 og gammel menes ikke på den måde😉😜😎 vi er jo ikke gamle overhovedet😉😉 jeg går jo for at være 24…. Men ved ikke hvor pålidelige en gut i gymnasiet er😂😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

    Gammel kollega!? 😜😂😘❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kasser, kasser og atter kasser