Året der gik - et kik tilbage på 2017

Ny a-kasse

Så er jul og nytår overstået, det betyder selvfølgelig et nyt år og nye muligheder. For mit vedkommende starter det rigtig positivt denne gang. Jeg har haft nogle tidligere indlæg her på bloggen, hvor jeg luftede min frustration og vrede over bl.a. min tidligere a-kasse.  Normalt hader jeg at lave negative indlæg, da det ligger så fjernt fra min natur, men nogle gange gavner det osse at få luftet ens frustration og urimelige kampe.

Jeg blev kontakte af min tidligere chef, som anbefalet mig stærkt at rykke mit medlemsskab af a-kassen over til hendes organisation.  Jeg afventede på tidspunktet for hendes henvendelse, at min tidligere a-kasse ville vende retur på mine spørgsmål, til det krav de stillede. Kort gik det ud på, at hvis jeg fandt en spændende stilling i Aarhus eller andre steder i Midtjylland, som lå ude for de oplistede kommuner i min plan. Ja så talte de ikke med i de 3 ugentlig jeg skulle søge!
Sådan en spændetrøje vil jeg ikke være i, når jeg netop gør alt i min magt for at finde et job.

Så jeg takkede ja til et skift og det har jeg på ingen måde fortrudt. Den service jeg oplevede selv i overgangen var fantastisk. Nogle gange i løbet af december blev jeg bare ringet op for noget kort info, om hvor langt de var i processen og hvilket fokus de havde på min sag. Som i øvrigt havde top prioritet fik jeg at vide. Og fordi skiftet skete lige op til indtastning af dagpenge omkring helligdagene, ja så fik jeg tilmed et direkte nummer, jeg måtte bruge ved selv det mindste.
Se det er i mine øjne  sublim service og med 15 års erfaring inden for kundeservice, blev jeg sku lidt glad. UG herfra.

For hver gang jeg blev ringet op, gik der ca 30 min, så havde jeg jobcenteret i røret også. For når der bliver pillet et sted, lyder der åbenbart alarmklokker andre steder i systemet. Og der var det jo ekstra fedt for mig, for jeg kunne jo berolige den hektiske jobcenter medarbejder, med at der var gang i systemet og at jeg var klar over det. Hvilken herlig følelse endelig at være med og ikke halse efter vognen:-D

Og da jeg fik kikket på de 6 ugers jobrettet uddannelse, var servicen også bare i top der. Snakkede med den sødeste fra kursusafdelingen, som gav mig alt det jeg skulle bruge. Og det var tilmed det jeg tidligere havde kæmpet for at få igennem, men som jobcenteret afviste pure. Så nu afventer jeg med håb den ansøgning jeg sendte igår.

Idag var jeg så til 2. rådighedsamtale, som igen bekræftede at mit skift var rigtigt. Jeg fik en del materiale med til gennemlæsning og vi fik gennemgået den gamle plan og mine 2 tidligere ankepunkter. Og sørme om hun ikke bakkede mig op og selv synes der var noget galt med den. Hun sagde at den ihvertfald ikke lignede dem, de plejede at se. Så kravene er lempet en smule nu, så der også er plads til at det ekstra man gerne vil sætte i søen, for at skabe jobmuligheder.

Så for første gang i 6 mdr. gik jeg fra en samtale hvor det ikke bare var snak efter munden eller en spændetrøje. Men faktisk en samtale som mundede ud i oprigtig interesse i at få mig igang igen.

Og nu tænker du sikkert, hvad er det dog for en a-kasse hun er havnet i? Der et såmænd Ledernes a-kasse.

Godt nytår herfra

img_8674

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik - et kik tilbage på 2017