Min datter er med i en afstemning...

Mens vi venter..

Hmmm idag var vejrguderne ikke enig i at jeg skulle ud og være aktiv i haven.

Halvdelen af haven er blomster og buske og det giiiir vi ikke her i huset.. Jeg er til nogle planter i Potter og et køkkenhave bed, resten skal være terrasse og græsplane, så ungerne kan boltre sig og vi kan slappe af.

Mens jeg afventer at bygen her til morgen driver over, så jeg kan være i haven, tænker jeg at der skal bages boller og senere en drømmekage. Emilie har bedt om kage til næstsidste skoledag i morgen. Passer mig fint da jeg har en røvfuld æg som skal bruges inden i morgen..

Tiden her til morgen er fordrevet med hygge med Emilie, da hun er skidtmas og har brug for en dag hjemme.

nå men de boller bager ikke sig selv😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min datter er med i en afstemning...