Eksamen 😳😳😳

Hyggelig aften og av dagen derpå😱

Der har været gang i weekenden☺️

Fredag var jeg på arbejde og lørdag skulle jeg til tøsefest hos mine kusine. Min kusines mand og børn tog ind til Theis og ungerne og hyggede sig der. Super dejligt med den udveksling😍

Jeg samlede min yngste kusine op og vi ordnede lidt gaveindkøb og afleverede bajer og bom til min farmor.

da vi køre fra hende, på vej til fest, bryder et helvede af dimensioner løs!!! De vildeste zigzag lyn, torden og hagl. ⚡️⚡️⚡️⚡️

Vejene var helt dækket af hagl, så det var meget glat føre!!! Og da vi når ud forbi lufthavnen (ja det har Esbjerg faktisk;-)) stoppede det lige så pludselig som det kom og vi kunne se en mur af uvejr over esbjerg😱😳

efterfølgende fik vi at vide at der havde været lynnedslag i hedelund, som forårsagede en eksplosion og 12000 husstande var uden strøm og varme. Hjemme hos os var det dog kun varmt vand der manglede i en periode.

Men vi hyggede til festen, fik Go spansk med.

vi snakkede grinede, drak drinks, shots og spillede konsensus og hint. img_3838 img_3849Vi endte med at hånd seng kl 3.30 og vågnede desværre ved at kirken på den anden side af gaden, skulle bimle og bamle😡img_3862

Heldigvis får jeg aldrig tømmermænd, men vågnede dog op med smerter alligevel…. i min nakke, ryg og skulder. Fandme om jeg ikke har fået hold i nakken😡 Mærkede det lidt i morges, men det er gradvist blevet værre idag😱😱 suk så is på nakken og skulder idag😏

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamen 😳😳😳