Scenefald, haven og fortsættelsen af Yousee issue

Heftig uge‼️

Hold op så en heftig uge det har været. Drøn på undervisningen, da vi snart rammer læseferien. Derud over er jeg begyndt 100% på lchf kuren og efter 6 dage er vægten faldet med 1,4 kg🎉🎉🎉

så har den stået på arbejde et par gange i ugen, samtidig med at vi fin en læringsaktivitet i skolen. Det var en prøve eksamen, hvor vi skulle skrive opgave ud fra et tidligere eksamens projekt. Så vi havde føling med hvad en 48timers eksamen går ud på. Jeg har ikke rigtigt siddet i min sofa i 4 dage.

torsdag stod Den på undervisning til kl 13.30 hvor opgaven derefter blev frigivet. Så var der rådslagning og brainstorm på opgaven. Vi fandt nogle vinkler og en forløbig problemformulering. Så hjem og begynde at skrive. Vi kom godt fra start og mødtes igen fredag morgen kl 8, til skrivning frem til kl 13. Så skulle jeg lige ordne lidt småt inden jeg skulle møde i butikken kl 15. Bagefter hjem og skrive kl 18, men var distraheret og mit fokus forsvandt, da Theis og hans far sad og snakkede om vores kælderprojekt. Æv musik i ørerne, men fik ikke de store tanker ned.

lørdag op og på job kl 10-15, men nåede lidt skriveri inden jeg sku møde. Efter job havde vi lige et par times skriveri, hvor vi kom i mål. Derefter stod den på finpudsning og opsætning..

endelig søndag efter endnu en gennemlæsning, kunne vi trykke aflevere💪🏻🎉

så med god samvittighed kunne jeg smutte til dobbeltfødselsdag i Slagelse. Dog uden min bedre halvdel, da nogle ændring i arbejdsfordelingen i kælderen gjorde at Theis måtte blive hjemme.😩

Dejlig føsdag og savnede sku min skøre familie, så det var godt at se dem ❤️image image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scenefald, haven og fortsættelsen af Yousee issue