Barsel og familietid

Gyngestol fik nyt liv

Da min farmor døde sidste år, var os børnebørn ude i hendes lejlighed for at se om der var noget vi ville arve. Jeg havde et stort ønske og det var hendes gamle gyngestol.

Jeg har siddet utrolig meget i den som barn, det tror jeg alle os børnebørn gjorde. Jeg husker vores farfar altid skældte ud hvis vi gyngede for ihærdigt, fordi den så fik gulvet i deres lejlighed til at knirke, ha ha.

gyngestolen havde ståret i mange år på famses lukkede altan, men sol og varme havde fået lakken til at smuldre og hynderne til at mørne. Men jeg kunne se skønheden i den og en ok god siddekomfort.

Jeg hentede den og fik kørt den ud til min onkel, som ville hjælpe med at skrue løse dele fast igen. Og da vi snakkede om hvad der skulle ske med den, valgte han også at slibe den ned for lak, så jeg kunne gribe malepenslen og gå igang. Det har også helt klart hjulpet på det flotte udseende.

I vinters fik jeg malet den og ville egentlig sy nogle nye hynder til stolen ud fra de gamle modeller. Men så fandt vi et flot fåreskind og blev enig om at det skulle bruges i stedet. Idag fik jeg så købt læder og nitterne som skulle holde den på plads.

Så nu har den fået et nyt liv hos os og glæder mig til at skulle sidde og amme i stolen og sende en kærlig tanke til Famse 😍

Huller i fåreskindet

Hul i læderstrop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel og familietid