Hylder kærligheden😍

Go gerning😉

For nogle uger siden kom ungerne hjem med en seddel fra Danmarks indsamlingen, de havd fået i skolen. Hvis de kunne skrive en god gerning på så ville LEGO donerer 25 kr. Pr gerning. Idag var så sidste frist for at det kunne lade sig gøre, inden de skulle hjem til deres far og fristen som er i morgen den 5 feb.

Jeg kørte med ungerne op på Hovedbiblioteket i Esbjerg, for at aflevere sedlerne.. Emilie var kommet på hele 4 gerninger, som bar skrevet ned i punkt form. Vi blev mødt af en rar bibliotekar, som netop stod og talte en stor bunke gerninger op. Vi fik 3 nye ark til emilies gerninger og en mere til benji. Ungerne var så stolte af at de tilsammen har indsamlet 150kr til sammen! Er mega stolte af mine poder… Og de ville tilmed blive på biblioteket, men tiden var ikke til det idag, da Emilie havde RØST timer kl 15.45.

Men vi blev enig om at det sku fejres trods vores kostomlægning + at ungerne ikke er hjemme på søndag til fastelavn.. Så vi kørte til en af de nyere cafeer i Esbjerg, Guldægget. Og der hentede vi 4 lækre fastelavnsboller med hjem, mums 😋

Derud over har Theis osse fået “fri” her til aften, han er ude og hygge med min kusines mand Michael. De nyder en mandeaften med mad og ølsmagning. En julegave fra ungerne til dem hver især😍

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hylder kærligheden😍